Τρίτη, 16 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Τζόλης: Οι Βέλγοι γράφουν για επιμονή της Κλαμπ Μπριζ

ΠΑΟΚ – Τζόλης: Οι Βέλγοι γράφουν για επιμονή της Κλαμπ Μπριζ
Intime.gr

Το όνομα του Χρήστου Τζόλη μπήκε σε μετεγγραφικά «σενάρια» την περίοδο του Ιανουαρίου. Η Κλαμπ Μπριζ έδειξε ενδιαφέρον.

Ο Χρήστος Τζόλης “λάμπει” όλο και περισσότερο, από τη στιγμή που εμφανίστηκε στην 11άδα του ΠΑΟΚ και έχει μπει στο «μάτι» ομάδων από το εξωτερικό. Τα δημοσιεύματα την περίοδο του Ιανουαρίου έκαναν λόγο για ενδιαφέρον από την πλευρά της Κλαμπ Μπριζ για τον νεαρό επιθετικό.

Αν και οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ ήταν ξεκάθαροι, τονίζοντας ότι ο Τζόλης δεν είναι προς πώληση, παρόλα αυτά η Κλαμπ Μπριζ φαίνεται πως δεν βγάζει τον 19χρονο επιθετικό από τη λίστα της.

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα, ο διευθύνων σύμβουλος του συλλόγου, Βίσεντ Μάνεερτ, ήταν αυτός που ήθελε τον Τζόλη στην Κλαμπ Μπριζ και δεν δείχνει διατεθημένος να παρατήσει τη συγκεκριμένη υπόθεση.

«Παρά το γεγονός ότι ορισμένοι κορυφαίοι ευρωπαϊκοί σύλλογοι δείχνουν επίσης ενδιαφέρον για το κορυφαίο ταλέντο του ΠΑΟΚ, η Μπριζ τον θέλει διακαώς. Μάλιστα οι άνθρωποι της ελπίζουν να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον Δικέφαλο τους επόμενους μήνες. Οι Έλληνες θέλουν ένα ποσό κοντά στα δέκα εκατομμύρια ευρώ, για το οποίο η Κλαμπ Μπριζ δεν λέει αμέσως όχι», αναφέρουν οι Βέλγοι, δείχνοντας έτσι ότι η Κλαμπ Μπριζ θα… επανέλθει για το το «Golden Boy» του ΠΑΟΚ το προσεχές καλοκαίρι.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις