Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια: «Είχαμε καιρό να ζήσουμε αυτό το συναίσθημα στην Ευρώπη»

ΠΑΟΚ – Βιεϊρίνια: «Είχαμε καιρό να ζήσουμε αυτό το συναίσθημα στην Ευρώπη»
ΦΩΤΟ intime

Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ήταν από τους πρωταγωνιστές στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Μίντιλαντ, καθώς το δικό του γκολ επέτρεψε στην ομάδα του να πάει το ματς στην παράταση και τα πέναλτι, για να πανηγυρίσει την πρόκριση στους “16” του Europa League.

Ο αρχηγός του “Δικεφάλου του Βορρά” μίλησε στο PAOK TV για την επιτυχία της ομάδας του, αλλά και την κλήρωση με τη Γάνδη στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Οι δηλώσεις του Βιεϊρίνια

Για την πρόκριση επί της Μίντιλαντ: «H ένταση που βγάζεις μετά από αυτά τα παιχνίδια, αυτό το συναίσθημα στην Ευρώπη είχαμε καιρό να το ζήσουμε. Αξίζουμε να βρισκόμαστε εκεί. Κοιτάμε παιχνίδι με το παιχνίδι».

Για την κλήρωση με τη Γάνδη: «Η Γάνδη είναι μια δύσκολη ομάδα, για να φτάσει μέχρι εδώ σημαίνει ότι είναι πολύ καλή. Αυτή τη στιγμή κοιτάμε το παιχνίδι της Κυριακής που είναι πιο σημαντικό για εμάς.

Πάντα έχεις άγχος και από την στιγμή που φοράς αυτή τη φανέλα, έχεις το βάρος να γράφεις καθημερινά ιστορία, είναι τιμή για τον κάθε παίκτη να φοράει την φανέλα του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Η ένταση θα είναι πιο δυνατή όσο προχωράς, θα είναι δύο καλά παιχνίδια και για να έχουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να έχουμε σεβασμό στον αντίπαλο».

Για την κατάργηση του εκτός έδρας γκολ: «Για εμάς ήταν ευχάριστο η κατάργηση του εκτός έδρας γκολ, γιατί πήγαμε στην παράταση και κερδίσαμε στα πέναλτι, για κάποιους μπορεί να είναι πιο δίκαιο, για κάποιους άλλους όχι, αλλά εμείς παίζουμε μπάλα και θέλουμε το αποτέλεσμα και τις νίκες».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις