Παρασκευή, 29 Μαρ.
24oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-1: Ανατροπή και εύκολη νίκη στο πρώτο φιλικό

ΠΑΟΚ – Βόλος 3-1: Ανατροπή και εύκολη νίκη στο πρώτο φιλικό
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη (3-1) επί του Βόλου στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν. Προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι – Δυο γκολ ο “δικέφαλος του Βορρά” στο δεύτερο μέρος. Τους… τσέκαρε όλους ο Λουτσέσκου.

Έριξε… τριάρα και ετοιμάζεται για Ολλανδία. Ο ΠΑΟΚ έκανε ένα φιλικό “ξεμούδιασμα” με τον Βόλο στην Τούμπα (3-1), στο πρώτο του φιλικό προετοιμασίας.

Ο Ρασβάν Λουτσέσκου μοίρασε χρόνο (με εξαίρεση τους Καγκάβα, Ελ Καντουρί και Περέιρα) και χρησιμοποίησε αρκετούς νεαρούς παίκτες στο παιχνίδι, με τον Γκορτεζιάνι να σκοράρει στην πρώτη του συμμετοχή. Στα θετικά του πρώτου φιλικού, η εμφάνιση του Λούκας Τέιλορ, με τον δεξιό μπακ του ΠΑΟΚ να βγάζει και την ασίστ για το 2-1.

Οι Θεσσαλονικείς έμειναν πίσω στο σκορ από το τέρμα του Φαν Βέερτ στο 39′, αλλά χάρη σε γκολ των Γκορτεζιάνι (44′), Εσίτι (47′) και Μιχαηλίδη (86′) πήραν τη νίκη πριν την αναχώρησή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους στην Ολλανδία.

Εκεί, ο “δικέφαλος του Βορρά” θα αντιμετωπίσει -κατά σειρά- σε φιλικές αναμετρήσεις τις Αϊντχόφεν (14/7), Χέρακλες (21/7) και Φέγενορντ (25/7).

Οι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Λύρατζης, Κρέσπο, Μιχάι, Ροντρίγκο, Σβαμπ, Τσινγκάρας, Α. Ζίβκοβιτς, Λάμπρου, Τζόλης, Γκορτεζιάνι.

Στο 46′ μπήκαν οι: Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια, Νινούα, Εσίτι, Ουάρντα, Μουργκ, Βρακάς, Κούτσιας.

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν (31′ Σ. Παπαδόπουλος, 60′ Κότνικ), Βοϊτκόφσκι, Γκουλέν, Τσοκάνης, Πουρίτα, Βαν Βερτ, Μπαριέντος (78′ Λογαράς), Φεράρι, Ρομέρο, Γκρίλο, Μπαρτόλο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις