Παρασκευή, 26 Απρ.
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Ελ Καντουρί πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Χαμόγελα για Ελ Καντουρί πριν το ντέρμπι με την ΑΕΚ

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, με τον Ομάρ Ελ Καντουρί να ακολουθεί μέρος του προγράμματος και να μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στη δράση.

Ευχάριστα τα νέα για τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, ανήμερα των γενεθλίων του. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ακολούθησε μέρος του προγράμματος και ανέβασε στροφές, όντας έτοιμος να επιστρέψει στη δράση τις επόμενες ημέρες.

Προφανώς και δεν υπολογίζεται για το κυριακάτικο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα, ωστόσο η επιστροφή του δεν αργεί στις αγωνιστικές υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ.

Στο μεταξύ, ο Κουαλιάτα ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα, ενώ τρέξιμο στο γήπεδο έκαναν οι Λύρατζης και Βιεϊρίνια με τον Κούρτιτς να συνεχίζει το ειδικό πρόγραμμα.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

“Δύο μέρες έμειναν για το μεγάλο ντέρμπι της Τούμπας και η προετοιμασία του αγωνιστικού τμήματος κορυφώνεται. Η Παρασκευή (17.02) ήταν ημέρα τακτικής προσέγγισης της μάχης κόντρα στην ΑΕΚ.

Ανήμερα των γενεθλίων του ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους συνεργάτες του ετοίμασαν ένα πρόγραμμα που μέσα από διάφορες ασκήσεις έδειξε στους παίκτες το πλάνο για το παιχνίδι κόντρα στην Ένωση. Στο τελευταίο μέρος του προγράμματος οι ποδοσφαιριστές εκτέλεσαν εξειδικευμένα ατομικά ασκησιολόγια.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί έβγαλε μέρος της προπόνησης και μετράει αντίστροφα για την επιστροφή του στο κανονικό πρόγραμμα, οι Νίκολας Κουαλιάτα έκανε ατομικό, ο Λευτέρης Λύρατζης κι ο Αντρέ Βιεϊρίνια έτρεξαν στο γήπεδο, ενώ ο Γιάσμιν Κούρτιτς συνέχισε το ειδικό πρόγραμμα που ακολουθεί.

Το Σάββατο (18.02) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 18:00 στο γήπεδο της Τούμπας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις