Κυριακή, 5 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Χαρτς: Με Σαμάτα και Μουργκ η αποστολή του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς του Conference League

ΠΑΟΚ – Χαρτς: Με Σαμάτα και Μουργκ η αποστολή του Λουτσέσκου για τη ρεβάνς του Conference League
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει αύριο (31/8, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) τη Χαρτς στη ρεβάνς του Conference League και ο Ραζβάν Λουτσέσκου ανακοίνωσε την αποστολή για τους Θεσσαλονικείς.

Ο Λουτσέσκου δεν αντιμετωπίζει πλέον προβλήματα τραυματισμών, αφού οι Σαμάτα και Μουργκ τέθηκαν στη διάθεσή του και πλέον παραμένει εκτός μόνο ο Φελίπε Σοάρες, ο οποίος δεν υπολογιζόταν έτσι κι αλλιώς για τα ματς του ΠΑΟΚ με τη Χαρτς.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Ένα τελευταίο βήμα πριν τους ομίλους. Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον επαναληπτικό κόντρα στη Χαρτς και θέλει να ολοκληρώσει τη δουλειά που ξεκίνησε πριν μια εβδομάδα στη Σκωτία και να πανηγυρίσει μαζί με τον κόσμο του την πρόκριση στους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24.

Η τελευταία προπόνηση της ομάδας, πριν τη μάχη της Τούμπας, περιελάμβανε αρχικά κάποιες ασκήσεις φυσικής κατάστασης, στη συνέχεια δουλειά στο τακτικό κομμάτι και στο φινάλε ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει μόνο στον τραυματία Φιλίπε Σοάρες, ο οποίος συνέχισε ατομικό πρόγραμμα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι:

Ζίβκοβιτς, Κοτάρσκι, Βιεϊρίνια, Λύρατζης, Κεντζιόρα, Εκόνγκ, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Νάσμπεργκ, Μπάμπα, Ράφα Σοάρες, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Οζντόεφ, Γιαξής, Μουργκ, Τάισον, Κωνσταντέλιας, Α.Ζίβκοβιτς, Βρακάς, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις