Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΟΚ – Χαρτς: Μήνυμα στους οπαδούς ενόψει της ρεβάνς στο Conference League

ΠΑΟΚ – Χαρτς: Μήνυμα στους οπαδούς ενόψει της ρεβάνς στο Conference League
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΟΚ θα υποδεχθεί αύριο (31/8, 20:30, LIVE από το Newsit.gr) τη Χαρτς στη ρεβάνς του Conference League και η “ασπρόμαυρη” ΠΑΕ έστειλε μήνυμα στους οπαδούς της ενόψει του αγώνα.

Με την UEFA να έχει αυξήσει τις τιμωρίες προς τις ομάδες και τον ΠΑΟΚ να έχει… προηγούμενα στην Ευρώπη, η ομάδα της Θεσσαλονίκης θέλησε να δώσει συγκεκριμένες οδηγίες για το παιχνίδι με τη Χαρτς.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ υπενθυμίζει στους φίλους της ομάδας που θα δώσουν το παρών αύριο στην Τούμπα, πως ο κίνδυνος αυστηρής τιμωρίας παραμένει υπαρκτός.

Ένα βεγγαλικό ή laser, μια κροτίδα ή πανό με ρατσιστικό περιεχόμενο, οτιδήποτε δεν συνάδει με τους κανονισμούς της UEFA, αρκούν για να επιφέρουν τις ήδη γνωστές κυρώσεις.

Συγκεκριμένα, αφορούν το κλείσιμο της Θύρας 4 τουλάχιστον για ένα παιχνίδι ή και όλων των κερκίδων, όπως μας έχει επισημανθεί προφορικά.

Η άψογη στάση όλων στον προηγούμενο εντός έδρας αγώνα, επιβεβαίωσε πως η φωνή και το πάθος αρκούν για να μετατρέψουν τον 12ο παίκτη μας, σε MVP.

Η πρόκριση επί της Χαρτς θα σηματοδοτήσει το οριστικό check-in για τους ομίλους του UEFA Europa Conference League 2023-24, ας το χαρούμε όλοι μαζί, χωρίς να υπονομεύσουμε την συνέχεια του ταξιδιού.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις