Δευτέρα, 20 Μαΐ
20oC Αθήνα

Πάουλα Μπαντόσα: Τέλος η σεζόν στο τένις για τη σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά

Πάουλα Μπαντόσα: Τέλος η σεζόν στο τένις για τη σύντροφο του Στέφανου Τσιτσιπά
ΦΩΤΟ Reuters

Η Πάουλα Μπαντόσα συνεχίζει να ταλαιπωρείται από τραυματισμούς και ανακοίνωσε την απόσυρσή της από το US Open, αλλά και το πρόωρο τέλος της σεζόν για την ίδια, στο τένις γυναικών.

Μπορεί στην προσωπική της ζωή να περνάει εξαιρετικά στο πλευρό του Στέφανου Τσιτσιπά, εντός του κορτ όμως, η Μπαντόσα είχε πολλά προβλήματα φέτος και ένας τραυματισμός την έθεσε εκτός πρόσφατα και στο Wimbledon. Οι πόνοι φαίνεται ότι δεν έχουν σταματήσει λοιπόν, αφού η ίδια έκανε λόγο μέσα από τα social media, για “δύσκολες στιγμές” και ενημέρωσε ότι θα προσπαθήσει πια να επανέλθει το 2024.

Η ανάρτηση της Μπαντόσα

«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για την κατάσταση με τον τραυματισμό. Αφού παιδεύτηκα για πολλούς μήνες για να αγωνιστώ ξανά, τελειώνω τη σεζόν μου. Όσοι με ξέρετε, ξέρετε πόσο μου αρέσει να αγωνίζομαι και πόσο δύσκολο ήταν να πάρω αυτή την απόφαση. Προσπαθήσαμε τα πάντα με την ομάδα μου, αλλά ο πόνος δεν με αφήνει να προχωρήσω. Ευχαριστώ τους ανθρώπους που είναι κοντά μου αυτές τις δύσκολες στιγμές. Τα λέμε τη νέα σεζόν πιο δυνατή από ποτέ».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Paula Badosa (@paulabadosa)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις