Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Παπαγιάννης και Ράντονιτς για το Final 8 του Κυπέλλου: «Στόχος για τον Παναθηναϊκό η κατάκτηση τίτλων, πρώτα βλέπουμε το ματς με τον Κολοσσό»

Παπαγιάννης και Ράντονιτς για το Final 8 του Κυπέλλου: «Στόχος για τον Παναθηναϊκό η κατάκτηση τίτλων, πρώτα βλέπουμε το ματς με τον Κολοσσό»
Intime.gr

Με αφορμή τη συμμετοχή του Παναθηναϊκού στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Γιώργος Παπαγιάννης, τόνισε ότι οι «πράσινοι» έχουν πάντα στόχο να κατακτούν τίτλους. Τα… βήματα που έχει μπροστά της η ομάδα σκέφτεται ο προπονητής, Ντέγιαν Ράντονιτς.

Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης, ήταν ξεκάθαρος για τον στόχο που έχει ο Παναθηναϊκός, με τη συμμετοχή του στο Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας, τονίζοντας ότι οι «πράσινοι» πάνε πάντα για τους τίτλους.

Απ’ τη μεριά του, ο προπονητής του “τριφυλλιού”, Ντέγιαν Ράντονιτς ξεκαθάρισε ότι το μυαλό όλων στον Παναθηναϊκό είναι αρχικά το αποψινό ματς με τον Προμηθέα Πάτρας (13.02 / 19:15) στο ΟΑΚΑ και κατόπιν οι “πράσινοι” θα κοιτάξουν την αναμέτρηση με τον Κολοσσό για το Final 8.

Γιώργος Παπαγιάννης (αρχηγός Παναθηναϊκού): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που δημιουργήθηκε ο θεσμός του Final 8 και στην Ελλάδα. Ο Παναθηναϊκός έχει πάντα στόχο να κατακτά τίτλους, ανεξάρτητα από το πώς είναι η δική μας χρονιά, που δεν έχει πάει όπως θέλουμε. Ξεκινάμε με το παιχνίδι με τον Κολοσσό, που είναι σημαντικό, και μετά θα δούμε τα επόμενα. Να ευχηθώ να γίνουν ωραίοι αγώνες και ας κερδίσει ο καλύτερος».

Ντέγιαν Ράντονιτς (προπονητής Παναθηναϊκού): «Η προσέγγισή μας είναι ότι επικεντρωνόμαστε στο πρώτο ματς, με τον Κολοσσό. Προέχει βέβαια το αποψινό παιχνίδι με τον Προμηθέα, μετά θα δώσουμε βάσει στο Κύπελλο».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις