Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

Παραδοχή και υπόκλιση Λεμπρόν Τζέιμς για τους Μιλγουόκι Μπακς – Νέο ανέκδοτο από τον κεφάτο Γιάννη Αντετοκούνμπο

Παραδοχή και υπόκλιση Λεμπρόν Τζέιμς για τους Μιλγουόκι Μπακς – Νέο ανέκδοτο από τον κεφάτο Γιάννη Αντετοκούνμπο
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε… πλάκα με τους Μιλγουόκι Μπακς κόντρα στους Λος Άντζελες Λέικερς, οι οποίοι και βρίσκονται πια εκτός πρώτης 8άδας στη Δυτική Περιφέρεια του NBA.

Το γεγονός ανάγκασε μάλιστα τον Λεμπρόν Τζέιμς να αποθεώσει τα “ελάφια” και να παραδεχθεί ότι η ομάδα του δεν βρίσκεται στο ίδιο επίπεδο: «Ναι, μας λέει ότι δεν είμαστε στο επίπεδό τους. Το είπα και πριν από το παιχνίδι. Αν πιστεύω πως θα φτάσουμε το επίπεδο στο οποίο βρίσκεται το Μιλγουόκι αυτή τη στιγμή; Όχι. Αυτό θέλετε να ακούσετε από εμένα;  Είμαι ψύχραιμος σε αυτά που λέω τώρα. Δεν μπορούμε να φτάσουμε το επίπεδό τους αυτή τη στιγμή. Είναι οι περσινοί πρωταθλητές για έναν λόγο. Το ίδιο έγινε και με εμάς και το πώς παίζαμε στη “φούσκα”, όταν πήραμε το πρωτάθλημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο “Βασιλιάς”.

Από την πλευρά του, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είχε ξανά όρεξη στη συνέντευξη Τύπου και συνέχισε τα ανέκδοτα, τα οποία φαίνεται ότι έχουν φέρει γούρι στην ομάδα του. Αυτή τη φορά, ο Greek Freak είπε ένα ανέκδοτο με πορτοκάλι και προκάλεσε τα (νευρικά;) γέλια στην αίθουσα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις