Αθλητικά

Παραιτήθηκε για το… καλό της Ξάνθης ο Ουζουνίδης!

Ο Έλληνας τεχνικός μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ υπέβαλε την παραίτηση του στον Χρήστο Πανόπουλο η οποία έγινε δεκτή από τον μεγαλομέτοχο της Ξάνθης.

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης ανακοίνωσε στη συνέντευξη Τύπου την παραίτηση του από τον πάγκο της Ξάνθης διότι όπως είπε, κάτι πρέπει να αλλάξει στην ομάδα.

Η παραίτηση έγινε δεκτή και έτσι η ακριτική ομάδα αναζητεί, πριν καν βγει ο Σεπτέμβρης το νέο της προπονητή.

“Έχω μεγαλώσει σ΄ αυτή την ομάδα, την αγαπώ πολύ, πιστεύω στις δυνατότητές της, όσο περνάνε τα παιχνίδια θα γίνεται καλύτερη, αλλά όπως είπα και στον μεγαλομέτοχο, κάτι πρέπει να αλλάξει. Επειδή αγαπάω αυτή την ομάδα, δηλώνοντας την παραίτησή μου, είναι ότι καλύτερο μπορώ να κάνω αυτή τη στιγμή” τόνισε ο Μαρίνος Ουζουνίδης.

Βγήκε απ’τα Πηγάδια με τρίποντο και ρεκόρ ο ΠΑΟΚ

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα