Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παραιτήθηκε η Γιαννακίδου από τη ΓΓΑ, λόγω εκλογών

Παραιτήθηκε η Γιαννακίδου από τη ΓΓΑ, λόγω εκλογών

Παραιτήθηκε από τη θέση της στη γενική γραμματεία αθλητισμού η Κυριακή Γιαννακίδου. Η πρώην αθλήτρια του στίβου και ΓΓΑ υπέβαλε την Τρίτη (16/12) την παραίτηση της, καθώς σκοπεύει να είναι υποψήφια στις εκλογές.


Η κ.Γιαννακίδου που ανέλαβε τη θέση τον Ιούλιο του 2012 έγραψε σχετικά στο Facebook:

“Σήμερα (16/12) είναι μια ιδιαίτερη μέρα για μένα. Αποχαιρέτησα αγαπημένους συνεργάτες στη γενική γραμματεία αθλητισμού, αφού λόγω εκλογικού νόμου, παραιτήθηκε από τη θέση της γενικής γραμματέως αθλητισμού. Ένα κεφάλαιο στη ζωή μου τελειώνει, αλλά ένα άλλο θα αρχίζει. Εμείς οι άνθρωποι του αθλητισμού έχουμε μάθει πάντα να δουλεύουμε για αυτό, ο αγώνας συνεχίζεται από άλλα μετερίζια. Η πορεία μου αυτά τα δυόμισι χρόνια σε εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες λόγω της κρίσης και όχι μόνο θα κριθεί. Κάθε κριτική ευπρόσδεκτη αρκεί να είναι καλόπιστη και αληθινή.
Εξάλλου τα δημόσια πρόσωπα πρέπει να κρίνονται ανά πάσα στιγμή για το τι λένε και τι πράττουν. Μέσα από την καρδιά μου ένα μεγάλο ευχαριστώ σε αυτούς που μου εμπιστεύθηκαν τη θέση αυτή, στους συνεργάτες μου στο υπουργείο, αλλά και σε όλους εσάς τους φίλους που με ενθαρρύνατε συνεχώς να προσπαθώ για το καλύτερο με τα καλά σας λόγια και την αμέριστη αγάπη που μου δείχνατε πάντα. Σας υπόσχομαι ότι συνεχώς θα προσπαθώ να μην σας απογοητεύσω και να αγωνίζομαι με όλες μου τις δυνάμεις για το κοινό καλό. Να είστε όλοι καλά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε