Παρασκευή, 26 Απρ.
21oC Αθήνα

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης από την ΑΕΚ

Παραιτήθηκε ο Βασίλης Δημητριάδης από την ΑΕΚ
intime.gr

Παρελθόν από την ΠΑΕ ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης – Βρέθηκε το Σάββατο (05.03.2022) στα Σπάτα και αποχαιρέτησε τους “κιτρινόμαυρους” πριν έναρξη της απογευματινής προπόνησης, κάνοντας γνωστή την παραίτηση του.

Εκτός ΑΕΚ βρίσκεται από το Σάββατο (05.03.2022) ο Βασίλης Δημητριάδης. Ο παλαίμαχος επιθετικός της Ένωσης υπέβαλε την παραίτηση του -από τη θέση του Γενικού Αρχηγού και υπεύθυνου λειτουργίας του ποδοσφαιρικού τμήματος- η οποία έγινε δεκτή.

Μάλιστα, ο Βασίλης Δημητριάδης βρέθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στα Σπάτα, πριν την έναρξη της προπόνησης της ΑΕΚ και αποχαιρέτησε τους ποδοσφαιριστές και τους ανθρώπους της Ένωσης.

Το συγκεκριμένο “διαζύγιο” έρχεται λίγες ημέρες μετά τους… τίτλους τέλους της ΑΕΚ με τον Αργύρη Γιαννίκη. Αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ανάλογες εξελίξεις στους “κιτρινόμαυρους” το επόμενο διάστημα.

Με αυτό τον τρόπο, ο Βασίλης Δημητριάδης έβαλε τέλος στην τρίτη θητεία στα διοικητικά της Ένωσης. Στο παρελθόν είχε υπηρετήσει τους «κιτρινόμαυρους» ως γενικός αρχηγός και διευθυντής ποδοσφαιρικού τμήματος τις σεζόν 1998-1999 και 2009-2012.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις