Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Παρέμβαση Κουτσοκούμνη για τον εμπρησμό στο σπίτι του Μπίκα!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο εμπρησμός στο σπίτι του αρχιδιαιτητή Γιώργου Μπίκα προκάλεσε καταιγιστικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Με σημερινή του ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο πρόεδρος της κυπριακής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας και επιτετραμένος της FIFA για την Ελλάδα, Κωστάκης Κουτσοκούμνης, σχολίασε την κατάσταση.

Ο πρόεδρος της ΚΟΠ τόνισε ότι «αντί να υπάρξει πλήρης σεβασμός, σιωπή και κατανόηση της δραματικής κατάστασης που έχουμε φτάσει και των αδιεξόδων… κάποιοι μαθηματικοί συγκρίνουν αχλάδια με μήλα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του:
«Ελλάδα. Κάηκε το σπίτι του Μπίκα, κάηκαν όλα του τα υπάρχοντα, κάηκε πλήρως ο ρουχισμός της οικογένειας. Είναι σε εξέλιξη στατική μελέτη για να διαπιστωθεί κατά πόσο έχει επηρεαστεί η ανθεκτικότητα του σπιτιού και αν θα πρέπει να κατεδαφιστεί ή όχι. Κάηκαν γειτονικά σπίτια, κάποια σε έκταση. Μιλάμε για εκατοντάδες χιλιάδες ζημιές και αντί να υπάρξει πλήρης σεβασμός, σιωπή και κατανόηση της δραματικής κατάστασης που έχουμε φτάσει και των αδιεξόδων… κάποιοι μαθηματικοί συγκρίνουν αχλάδια με μήλα. Εύγε.»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε