Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι οπαδοί ετοιμάζονται για νέες αντιδράσεις και οι Νεϊμάρ – Σέρχιο Ράμος για να φύγουν

Παρί Σεν Ζερμέν: Οι οπαδοί ετοιμάζονται για νέες αντιδράσεις και οι Νεϊμάρ – Σέρχιο Ράμος για να φύγουν
Reuters

Καζάνι που… βράζει φαίνεται πως είναι η Παρί Σεν Ζερμέν, μετά τον αποκλεισμό της από την Ρεάλ Μαδρίτης στους “16” του Champions League και την… ανύπαρκτη παρουσία των “αστεριών” της.

Όπως αναφέρει αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της “AS”, το πρόσφατο… κράξιμο των οπαδών της Παρί Σεν Ζερμέν, την Κυριακή (13.03.2022) στο εντός έδρας ματς με την Μπορντό, μπορεί να προκαλέσει την αποχώρηση των Νεϊμάρ και Σέρχιο Ράμος.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός άκουσε τους οπαδούς της Παρί να τον βρίζουν, τους είδε να του κάνουν χειρονομίες. Ο Νεϊμάρ εμφανίζεται απογοητευμένος και θέλει να φύγει. Φυσικά, στη μέση υπάρχει το «αγκάθι» του υψηλού συμβολαίου του, καθώς αυτή τη στιγμή ελάχιστες είναι ομάδες που μπορούν να πλησιάσουν το ποσό για την ομάδα και το συμβόλαιο του.

Την ίδια στιγμή, ο Σέρχιο Ράμος είναι «ξένο σώμα» σώμα στην ομάδα, αφού οι τραυματισμοί του δεν του έχουν επιτρέψει να αγωνιστεί σχεδόν καθόλου (μόλις πέντε ματς). Μια πιθανή αποχώρηση του, δεν αποκλείεται να… ανακουφίσει και τις δυο πλευρές.

Όπως όλα δείχνουν, τα πράγματα θα χειροτερέψουν στην Παρί, αφού οι οπαδοί της ομάδας εμφανίζονται διατεθειμένοι να συνεχίσουν τον “εφιάλτη” για τους παίκτες της ομάδας του Ποτσετίνο.

Σύμφωνα με την Equipe, οι οπαδοί θα συνεχίσουν τις αποδοκιμασίες κατά των παικτών και σε προσεχή ματς. Συγκεκριμένα σε αυτό της 30ης Μαρτίου απέναντι στην Μπάγερν για το Champions League γυναικών και στις 17 Απριλίου στο ντέρμπι με την Μαρσέιγ, για την 32η αγωνιστική της Ligue 1. Μάλιστα, υπάρχει φόβος της αστυνομίας, για την εκδήλωση ακραίων συμπεριφορών που μπορεί να φτάσουν μέχρι και επεισόδια.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις