Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν: Παροξυσμός για τον Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι – Τι δήλωσε ο ίδιος για τη Ρεάλ Μαδρίτης

Παρί Σεν Ζερμέν: Παροξυσμός για τον Κιλιάν Εμπαπέ στο Παρίσι – Τι δήλωσε ο ίδιος για τη Ρεάλ Μαδρίτης
ΦΩΤΟ Reuters

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποφάσισε τελικά να παραμείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν και στο Παρίσι υπήρξε παροξυσμός από τους οπαδούς της ομάδας, οι οποίοι και συγκεντρώθηκαν για τον υποδεχθούν στη συνέντευξη Τύπου για την ανανέωση του συμβολαίου του.

Ο Γάλλος επιθετικός γνώρισε την αποθέωση και στη συνέχεια εξήγησε γιατί αποφάσισε να συνεχίσει την Παρί, ενώ σχολίασε και την… απόρριψη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι δηλώσεις του Εμπαπέ

«Ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, την οποία μάλιστα πήρα την προηγούμενη εβδομάδα. Μιλούσαμε μήνες για το project, ώρες για τα δικαιώματα της εικόνας μου και λίγα μόνο λεπτά για τα χρήματα.

Μίλησα με τον Μακρόν (Πρόεδρος Γαλλίας) και μου έδωσε καλή συμβουλή. Τον σέβομαι πολύ αλλά δεν αποφάσισα να μείνω επειδή μου το είπε αυτός. Ωστόσο ήταν ένας λόγος μαζί με τους υπόλοιπους

Ευχαριστώ πολύ τους οπαδούς της Ρεάλ. Πάντα με υποδέχονταν ως έναν από αυτούς. Καταλαβαίνω την δυσαρέσκειά τους και ελπίζω να καταλαβαίνουν την απόφασή μου να μείνω στην χώρα μου.

Ο Φλορεντίνο (Πέρεθ) είναι υπέροχος και έκανε τα πάντα για να με κάνει χαρούμενο. Οπότε ως άνδρας ήταν καθήκον μου να του μιλήσω προσωπικά, έχουμε στενή σχέση. 

Είτε είναι η Ρεάλ είτε η Παρί, αυτές οι ομάδες δεν χρειάζεται να σε πείσουν. Είναι τιμή για οποιονδήποτε παίκτη να αγωνιστεί για αυτές.

Αν είναι η πόρτα της Ρεάλ κλειστή πλέον; Δεν ξέρω τι θα γίνει στο μέλλον. Δεν ξέρω που θα είμαι σε τρία χρόνια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις