Αθλητικά

Παρί Σεν Ζερμέν: Πιάστηκαν στα χέρια Νεϊμάρ και Ντοναρούμα

Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Η Παρί Σεν Ζερμέν πλησίασε πολύ κοντά σε μια μεγάλη πρόκριση, αλλά η Ρεάλ Μαδρίτης την “τιμώρησε” και την πέταξε εκτός προημιτελικών στο Champions League. Τα αποδυτήρια της γαλλικής ομάδας “μύριζαν μπαρούτι” μετά το 3-1.

Στα αποδυτήρια της Παρί Σεν Ζερμέν υπήρξε τεράστια ένταση, μετά τον αποκλεισμό της ομάδας μέσα στο Μπερναμπέου. Μόλις η ομάδα του Ποτσετίνο αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα παραλίγο να.. ξεφύγουν, με αφορμή το πρώτο γκολ που δέχθηκε η ομάδα, από τεράστιο λάθος του Τζίτζι Ντοναρούμα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της «Ole», Νεϊμάρ φέρετε να… την είπε στον Ιταλό πορτιέρε για την ισοφάριση του Μπενζεμά, με τον 23χρονο τερματοφύλακα να του απαντά ότι και αυτός έχει ευθύνη στη φάση του 2-1.

Οι δυο παίκτες φαίνεται πως είχαν έντονο διαπληκτισμό και στη συνέχεια πιάστηκαν στα χέρια, με τους ψυχραιμότερους να μπαίνουν στη μέση για να τους χωρίσουν, πριν ξεφύγει ακόμα περισσότερο το πράγμα!

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των παρουσιαστών για την ερυθρόλευκη Euroleague και το τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς
Οι παρουσιαστές της πρωινής ζώνης δεν έκρυψαν τη χαρά τους για την κατάκτηση της Euroleague από τον Ολυμπιακό, κάνοντας παράλληλα... καζούρα σε αυτούς που υποστηρίζουν τον Παναθηναϊκό
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί των παρουσιαστών για την ερυθρόλευκη Euroleague και το τρολάρισμα στους Παναθηναϊκούς
5