Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν 3-1: Νίκη με ανατροπή και σόου Εμπαπέ

Παρί Σεν Ζερμέν – Σεντ Ετιέν 3-1: Νίκη με ανατροπή και σόου Εμπαπέ
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟ Reuters

Η Παρί Σεν Ζερμέν με πρωταγωνιστή τον Κιλιάν Εμπαπέ έκανε… πάρτι κόντρα στην Σεντ Ετιέν που μπορεί να προηγήθηκε αλλά έφυγε ηττημένη από το «Παρκ Ντε Πρενς» με το τελικό 3-1 να φαντάζει τιμητικό. 

Η Σεντ Ετιέ έκανε το… λάθος να προηγηθεί 0-1 στο «Παρκ Ντε Πρενς» με το γκολ του Μπουάνγκ στο 16′, αλλά ακολούθησε «καταιγίδα» σε μία ιστορική βραδιά για τον κιλιάν Εμπαπέ.

Ο Γάλλος επιθετικός αρχικά ισοφάρισε από ασίστ του Μέσι στο 42′, ενώ στο 47′ έκανε το 2-1 για την ομάδα του με το 156ο γκολ του με τη φανέλα των Παριζιάνων, ισοφαρίζοντας τα τέρματα που έχει πετύχει ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς όσο αγωνιζόταν εκεί! Στο 52′ μάλιστα έβγαλε και την ασίστ στον Ντανίλο που με κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι έκανε το σκορ 3-1. Οι παίκτες του Ποτσετίνο εξακολουθούσαν να κάνουν ό,τι ήθελαν στον αγωνιστικό χώρο, με τον Νεϊμάρ να έχει και δοκάρι στο 79’ ανάμεσα σε άλλες μεγάλες ευκαιρίες, αλλά το 3-1 έμεινε ως το τέλος.

με αυτό το τρίποντο οι πρωτοπόροι Παριζιάνοι εκμεταλλεύτηκαν την ισοπαλία της δεύτερης Νις και αύξησαν ακόμα περισσότερο τη διαφορά τους στους 14 βαθμούς «αγκαλιάζοντας» την κατάκτηση του τίτλου.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις