Τρίτη, 28 Μαΐ
18oC Αθήνα

Παρίσι επίθεση – Έλληνας αθλητής στο Newsit: “Μας είπαν να μη βγούμε από τα σπίτια μας”

ΦΩΤΟ facebook.com/Bagelis Bitzilis
ΦΩΤΟ facebook.com/Bagelis Bitzilis

Ο Βαγγέλης Μπιτζιλης, σήμερα είχε ρεπό από το μαγαζί που εργάζεται στο Παρίσι… Ευτυχώς, γιατί βρίσκεται κοντά στις περιοχές, όπου εκδηλώθηκαν οι τρομοκρατικές επιθέσεις.

“Το Παρίσι είναι μικρό”, είπε στο Newsit θέλοντας να εξηγήσει ότι οι αποστάσεις είναι κοντινές στη γαλλική πρωτεύουσα με αποτέλεσμα όσοι βρίσκονται σε αυτή να είναι κοντά στα γεγονότα που αιματοκύλησαν την πόλη.

Ο 30χρονος εκεί παίζει στην ομάδα Libellil πόλο, άθλημα που υπηρέτησε όσο βρισκόταν στην Ελλάδα και εργάζεται ως μάνατζερ σε ένα μπαρ ρέστοραντ.

Μιλώντας στο Newsit αναφέρθηκε στους Έλληνες που βρίσκονται στην πρωτεύουσα της Γαλλίας: “Γνωριζόμαστε οι Ελληνες που μένουμε στο Παρίσι. Είμαστε καλά…”

Ο ίδιος βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο σπίτι του, που είναι λίγο έξω από το κέντρο του Παρισιού και ενημερώνεται από την τηλεόραση: “Είμαστε όλοι μέσα. Μας έχουν πει να μην βγούμε από τα σπίτια μας. Κι εγώ όπως και όλοι οι Ελληνες εδώ στο Παρίσι, ενημερωνόμαστε από την τηλεόραση. Δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνουν τέτοια γεγονότα εδώ!”

Μαρία Καούκη
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε