Σάββατο, 18 Μαΐ
23oC Αθήνα

Παρίσι: Οι Αγγλοι μαθαίνουν τη “Μασσαλιώτιδα” για το φιλικό με τη Γαλλία!

ΦΩΤΟ twitter.com/tashacherylGA
ΦΩΤΟ twitter.com/tashacherylGA

Οι Αγγλοι οπαδοί από το Σάββατο, πριν γίνει καν γνωστό και τυπικά ότι θα διεξαχθεί κανονικός ο αγώνας της Αγγλίας με τη Μ. Βρετανία ζητούσαν να τραγουδήσουν τη “Μασσαλιώτιδα”… Αυτό θα γίνει.

Η Γαλλία θα είναι παρούσα στο Γουέμπλεϊ… «Όλοι οι παίκτες θα είναι εκεί», τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου των “μπλε”, Φιλίπ Τουρνόν, ενώ ο Ντιντιέ Ντεσάμπ είπε ότι όποιος παίκτης δεν θέλει να ακολουθήσει την αποστολή μπορεί να το πράξει.

Ωστόσο, όλοι δήλωσαν ότι θα ταξιδέψουν σήμερα στην Αγγλία, μεταξύ αυτων και ο Λασανά Ντιαρά, που έχασε την εξαδέλφη του.

Οι στίχοι του Εθνικού Υμνου της Γαλλίας θα προβληθούν στο γήπεδο, ώστε να τον τραγουδήσουν οι φίλαθλοι. Ηδη από σήμερα τα βρετανικά ΜΜΕ δημοσιεύουν τους στίχους για να είναι έτοιμοι οι οπαδοί τους και ενημερώνουν γι’ αυτό μέσω twitter!

 

 

«Πρέπει όλοι να δείξουμε την αλληλεγγύη μας τραγουδώντας τη Μασσαλιώτιδα μαζί με τους Γάλλους και να στείλουμε ένα δυνατό μήνυμα» ζήτησε ο εκπρόσωπος του επίσημου συνδέσμου φιλάθλων της Εθνικής Αγγλίας, Μάικλ Άνταμς.

Η αψίδα του γηπέδου θα φωταγωγηθεί στα χρώματα της γαλλικής οι οθόνες θα γράφουν “Liberte, Egalite and Fraternite” (Ελευθερία, Ισότητα, Αδελφοσύνη) .

 

Τα 70.000 εισιτήρια έχουν εξαντληθεί και όπως αναμένεται οι οπαδοί θα περάσουν από εξονυχιστικό έλεγχο.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε