Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Παρμενίων 2019: Παρουσία Διαμαντίδη και Φιλίππου η άσκηση “Αίσιος Οιωνός” στα Λάβαρα [pic]

Παρμενίων 2019: Παρουσία Διαμαντίδη και Φιλίππου η άσκηση “Αίσιος Οιωνός” στα Λάβαρα [pic]
ΦΩΤΟ evros-news.gr

Οι παλαίμαχοι καλαθοσφαιριστές, Δημήτρης Διαμαντίδης και Νίκος Φιλίππου, έδωσαν το “παρών” στο τελικό στάδιο της στρατιωτικής άσκησης «Αίσιος Οιωνός» που αποτελεί κομμάτι της μεγάλης άσκησης “Παρμενίων 2019”, στο πεδίο βολής “Ψηλός Στάλος” των Λαβάρων Σουφλίου.

Παρουσία δύο ιερών μορφών του ελληνικού μπάσκετ, του Δημήτρη Διαμαντίδη και του Νίκου Φιλίππου, αλλά και εκπροσώπών των θεσμικών φορέων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε το τελικό στάδιο της στρατιωτικής άσκησης «Αίσιος Οιωνός» που αποτελεί κομμάτι της μεγάλης άσκησης “Παρμενίων 2019”, στο πεδίο βολής “Ψηλός Στάλος” των Λαβάρων Σουφλίου.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης και ο Νίκος Φιλίππου βρέθηκαν στην περιοχή, καλεσμένοι του υφυπουργού Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδη Στεφανή και παρακολούθησαν την άσκηση. Στις φωτογραφίες τους βλέπετε με τον σπουδαίο παλαίμαχο βολεϊμπολίστα του Α.Ο.Ορεστιάδας Κωνσταντίνο Μπαρμπούδη και τον μικρό γιο του, ενώ η παρουσία τους βρέθηκε όπως ήταν φυσικό στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Την άσκηση “Αίσιος Οιωνός” με την εντυπωσιακή παρουσία των στρατιωτικών δυνάμεων της 16ης Μεραρχίας Πεζικού, αλλά και εθνοφυλάκων, παρακολούθησαν μαζί με τον υφυπουργό κ.Στεφανή, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας και Κοινωνικής Πολιτικής της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Κώστας Βενετίδης, οι δήμαρχοι Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου και Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης, ο Πρύτανος του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης Αλέξανδρος Πολυχρονίδης και κάτοικοι της περιοχής.

Πηγή: evros-news.gr

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις