Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Πάρντιου μετά την ήττα του Άρη στην Τούμπα: «Υπάρχει επιθετικό φάουλ στο γκολ του ΠΑΟΚ»

Πάρντιου μετά την ήττα του Άρη στην Τούμπα: «Υπάρχει επιθετικό φάουλ στο γκολ του ΠΑΟΚ»
Intime.gr

Ο ΠΑΟΚ νίκησε τον Άρη (1-0) στην Τούμπα, με τους “κίτρινους” να “φωνάζουν” για επιθετικό φάουλ του Κουλιεράκη στο γκολ των γηπεδούχων, κάτι που φάνηκε και στις δηλώσεις του τεχνικού της ομάδας, Άλαν Πάρντιου.

Ο Άλαν Πάρντιου αναφέρθηκε στα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που παρουσίασε ο Άρης στο ντέρμπι στην έδρα του ΠΑΟΚ και υποστήριξε ότι υπάρχει επιθετικό φάουλ του Κουλιεράκη στον Πίρσμαν στο γκολ του “δικέφαλου του Βορρά”.

«Δυστυχώς για μας, ενώ ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ είχε καλύτερη κυκλοφορία μπάλας και καλύτερη αντίδραση από εμάς. Σκόραρε σε μια φάση όπου υπάρχει ξεκάθαρο επιθετικό φάουλ στον αμυντικό μας», είπε αρχικά ο Βρετανός τεχνικός και συμπλήρωσε. «Μετά το 1-0 του πρώτου μέρους, στο δεύτερο ημίχρονο ελέγξαμε το παιχνίδι και δείξαμε τι θα έπρεπε να είχαμε κάνει από το πρώτο».

Ο Άλαν Πάρντιου ρωτήθηκε για τη δυσκολία στη δημιουργία. «Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να προστατέψει το σκορ στο δεύτερο ημίχρονο, εμείς είχαμε την κατοχή μπάλας και την κυκλοφορία της μπάλας όχι όμως και τις ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι στα τελευταία παιχνίδια δείχνουμε ότι έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Είναι ένα ζήτημα που πρέπει να δούμε. Προφανώς έπαιξε ρόλο και η απώλεια του Πάλμα η οποία ήταν σημαντική για μας. Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα είχε το πνεύμα που θέλω».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις