Τρίτη, 28 Μαΐ
26oC Αθήνα

“Παροξυσμός” στον Παναθηναϊκό: Ξεπέρασαν τις 2.000 εγγραφές και ανανεώσεις στον Ερασιτέχνη

“Παροξυσμός” στον Παναθηναϊκό: Ξεπέρασαν τις 2.000 εγγραφές και ανανεώσεις στον Ερασιτέχνη
ΦΩΤΟ intime

“Παροξυσμός” φαίνεται ότι επικρατεί μεταξύ των οπαδών του Παναθηναϊκού μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο βόλεϊ ανδρών, μετά από 14 ολόκληρα χρόνια, αφού πολλοί από αυτούς έχουν σπεύσει να ενισχύσουν οικονομικά τον Ερασιτέχνη.

Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Α.Ο. Παναθηναϊκός, μέσα σε λίγες ημέρες υπάρχουν πάνω από 2.000 νέες εγγραφές και ανανεώσεις στα μέλη της “μάνας του λόχου”, η οποία έχει βρεθεί ξανά χωρίς χρηματοδότη, μετά την αποχώρηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από την προεδρία του Ερασιτέχνη.

Η ανακοίνωση του Α.Ο. Παναθηναϊκός

“Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκαν οι εγγραφές και οι ανανεώσεις και την Πέμπτη 16 Ιουλίου καθώς εκατοντάδες «αιώνια πιστοί» έσπευσαν να μπουν ή να διατηρηθούν στα μητρώα του Συλλόγου.

Ο Παναθηναϊκός αποτελεί τρόπο ζωής για εκατομμύρια κόσμο ανά την υφήλιο και φέτος ο κόσμος του κάνει μια δυναμική είσοδο στη «μάνα του λόχου» με σκοπό να κρατήσουν τον Σύλλογο όρθιο.

Αναλυτικότερα οι χτεσινές νέες εγγραφές ήταν 89 ενώ έγιναν και 102 ανανεώσεις. Με την προσθήκη αυτών οι νέες εγγραφές από την 1η Ιουλίου έφτασαν τις 1047 ενώ οι ανανεώσεις έφτασαν συνολικά τις 978″.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις