Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Παρουσίασε Γιασικεβίτσιους η Μπαρτσελόνα – Τι ανέφερε για Καλάθη (video)

Παρουσίασε Γιασικεβίτσιους η Μπαρτσελόνα – Τι ανέφερε για Καλάθη (video)

Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους παρουσιάστηκε από την Μπαρτσελόνα, μίλησε για τη μεγάλη πρόκληση που έχει μπροστά του, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και για τις περιπτώσεις των Καλάθη και Γκασόλ.

Η Μπαρτσελόνα παρουσίασε με κάθε επισημότητα τον νέο της τεχνικό, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, στο “Auditori 1899”, με τον πρόεδρο των Καταλανών, Γιοζέπ Μαρία Μπαρτομέου, να βρίσκεται στο πλευρό του Λιθουανού κόουτς.

«Ευχαριστώ πολύ για την εμπιστοσύνη. Θέλουμε να φτιάξουμε μια ομάδα νικήτρια. Έχω πολλά να κερδίσω δουλεύοντας εδώ. Έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και είμαι σίγουρος ότι μπορούμε να κάνουμε κάτι πολύ καλό σε άμυνα και επίθεση», ήταν τα πρώτα λόγια του «Σάρας», για να συνεχίσει: «Η πίεση πρέπει να έρθει από μέσα. Είμαι πολύ απαιτητικός στη δουλειά μου και πρέπει να δουλεύουμε σκληρά κάθε μέρα. Θέλω να ξεκινήσω. Θα έχουμε ευκαιρία να συνεργαστούμε με πολύ καλούς παίκτες στην Μπαρτσελόνα” τόνισε ο Γιασικεβίτσιους.

Αναφερόμενος στους στόχους που έχει με την ομάδα, επεσήμανε: «Δεν χρειάζεται να σκεφτόμαστε πολύ για το μέλλον. Πρέπει να κοιτάξουμε το παρόν και να δουλέψουμε γι αυτό. Η καθημερινή δουλειά είναι το πιο σημαντικό πράγμα για να πετύχουμε τους στόχους μας. Την περασμένη εβδομάδα μίλησα με όλα τα μέλη του προπονητικού τιμ και θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε την ομάδα όσο μπορούμε. Πρέπει να πάμε σιγά-σιγά. Κάθε αγώνας της Μπαρτσελόνα θα είναι τελικός από εδώ και πέρα. Η πρόκληση θα είναι μεγάλη».

Σε ερώτηση για τον Πάου Γκασόλ, αλλά και την υπόθεση Καλάθη τόνισε: «Όλοι ξέρετε την αγάπη που έχω για τον Πάου Γκασόλ, αλλά δεν υπάρχει τίποτα επίσημο. Έχουν βγει πολλά ονόματα, αλλά τώρα δεν υπάρχει τίποτα».

Τέλος, αναφορικά με την φιλοσοφία που θα έχει στην Μπαρτσελόνα σε σχέση με την Ζαλγκίρις, κατέληξε: «Η φιλοσοφία μου δεν αλλάζει. Είμαι άμεσος με τους παίκτες μου, αυτός είναι ο τρόπος εργασίας μου. Οι παίκτες θα δώσουν το μέγιστο».

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις