Παρασκευή, 29 Μαρ.
23oC Αθήνα

Παρουσίασε νέες εμφανίσεις και μεγάλο χορηγό ο ΠΑΟΚ [pics, vid]

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο ΠΑΟΚ έστησε έναν… αγωνιστικό χώρο στο “Μακεδονία Παλλάς” και παρουσίασε τις εμφανίσεις με τις οποίες θα αγωνιστεί τη νέα ποδοσφαιρική σεζόν, αλλά και το νέο του μεγάλο χορηγό, την Stoiximan.gr.

Μέσα από μια εντυπωσιακή εκδήλωση ο ΠΑΟΚ παρουσίασε τις νέες του εμφανίσεις, αλλά και τον μεγάλο του χορηγό, Stoiximan.gr, τον οποίο θα έχει στη φανέλα του για τα επόμενα τρία χρόνια.

Το “παρών” στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο “Μακεδονία Παλλάς” έδωσε σχεδόν όλο το Δ.Σ. της ΠΑΕ, ο πρόεδρος του ΑΣ. Θανάσης Κατσαρής και ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ, Μπάνε Πρέλιεβιτς.

Το ρόλο των μοντέλων πήραν οι Πρίγιοβιτς, Μαλεζάς, Μάτος, Ρέι, Πέλκας, Μυστακίδης, Αθανασιάδης, Μπίσεσβαρ και Μυστακίδης, φωρώντας την -πρώτη- άσπρη με μαύρες ρίγες και τη -δεύτερη- μαύρη.

Ιδιαίτερη ήταν η στιγμή της παρουσίασης της -τρίτης- γαλάζιας φανέλας του ΠΑΟΚ. Οι Πέλκας και Μυστακίδης μπήκαν στο χώρο της παρουσίασης, συνοδευόμενοι από τρία παιδιά από τον σύλλογου παιδιών με σύνδρομο down και χειροκροτήθηκαν από τους παρευρισκόμενους.

Να αναφέρουμε πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η stoiximan.gr δεσμεύτηκαν πως πέρα από τη συνεργασία τους σε αγωνιστικό πλαίσιο, θα έχουν μαζί και πολλές κοινωνικές δράσεις (PAOK ACTION και ήρωες)

Κατά την παρουσίαση η “παρουσία” του κόσμου του ΠΑΟΚ ήταν έντονη, αφού οι οπαδοί του ΠΑΟΚ κυριάρχησαν στα video που προβλήθηκαν. Η λεπτομέρεια στις εμφανίσεις της ομάδας έρχεται εσωτερικό τους, εκεί όπου υπάρχει ένα από τα πλέον αγαπημένα συνθήματα των φίλων του “δικέφαλου του Βορρά”: “Μεγάλε ΠΑΟΚ η δύναμή σου είμαστε εμείς οι χιλιάδες οπαδοί σου”.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε