Τετάρτη, 24 Απρ.
21oC Αθήνα

Παρτιζάν: “Δεν θέλουμε να βρεθούμε ανάμεσα σε Euroleague και Παναθηναϊκό”

Παρτιζάν: “Δεν θέλουμε να βρεθούμε ανάμεσα σε Euroleague και Παναθηναϊκό”
ΦΩΤΟ Intime

Ο Παναθηναϊκός έριξε “βόμβα” αποχώρησης από τη Euroleague και η Παρτιζάν θεωρείται μία από τις ομάδες που μπορεί να τον αντικαταστήσει στη διοργάνωση, καθώς έχει ήδη ζητήσει να επιστρέψει σε αυτή.

Ο πρόεδρος της Παρτιζάν, Οστόγια Μιγιαΐλοβιτς, δήλωσε πάντως ότι δεν θέλει να εμπλακεί στην “αντιδικία” ανάμεσα στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός και τη Euroleague, αλλά θα περιμένει πρώτα τις όποιες εξελίξεις, πριν κάνει νέα πρόταση να αγωνιστεί στην κορυφαία ευρωπαϊκή λίγκα.

Euroleague: Αυτοί θέλουν να αντικαταστήσουν τον Παναθηναϊκό – Πρώτα σενάρια μετά την “πράσινη” επιστολή

«Είναι μια παράξενη στιγμή. Η Παρτιζάν δεν θέλει να βρεθεί μεταξύ της Euroleague και του Παναθηναϊκού. Ας τους αφήσουμε να λύσουν πρώτα το πρόβλημά τους και όταν το κάνουν θα δούμε για τα υπόλοιπα», τόνισε χαρακτηριστικά ο πρόεδρος της σερβικής ομάδας, υπενθυμίζοντας όμως ότι έχει ήδη ζητήσει να επιστρέψει τη σεζόν 2020-21 στη διοργάνωση.

Παναθηναϊκός: “Βόμβα” αποχώρησης με επιστολή στη Euroleague

«Στείλαμε μία επιστολή στον Μπερτομέου και γράψαμε τις προθέσεις και τους στόχους της Παρτιζάν. Δεν υπάρχει κάτι που να τίθεται αμφισβήτησης. Είμαστε έτοιμοι (σ.σ. αν υπάρξει θέση). Το έχουμε επαναλάβει πολλές φορές αυτό το διάστημα και δεν έχει αλλάξει κάτι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις