Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Η «κόλαση» του Βελιγραδίου περιμένει τους Μαδριλένους

Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Η «κόλαση» του Βελιγραδίου περιμένει τους Μαδριλένους

Η τρίτη αναμέτρηση της Παρτιζάν με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Βελιγράδι για τα πλέι οφ της Euroleague μονοπωλεί το ενδιαφέρον στο αθλητικό πρόγραμμα της Τρίτης (2/5).

Όλα τα φώτα θα είναι στραμμένα απόψε (21:30) στο Βελιγράδι, όπου η Παρτιζάν υποδέχεται τη Ρεάλ, λίγες μέρες μετά το «μακελειό» της Μαδρίτης.

Υπενθυμίζεται ότι το δεύτερο παιχνίδι της σειράς δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, καθώς ο Σέρχιο Γιουλ, λίγο πριν το φινάλε, χτύπησε σκόπιμα τον Πάντερ, αυτός πήγε να απαντήσει και ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, με αποκορύφωμα τη λαβή πάλης του Γιαμπουσελέ στον Έξουμ.

Η αναμέτρηση κατοχυρώθηκε υπέρ της Παρτιζάν με 95-80, με τους Σέρβους να κάνουν το 2-0. 

Την επόμενη ημέρα, η Euroleague ανακοίνωσε τις ποινές των παικτών, οι οποίες ήταν “χάδι”. Πέντε αγωνιστικές στον Γιαμπουσέλε, δύο στον Πάντερ και από μία σε Ντεκ, Λεζόρ.

Στο αποψινό (21:30) παιχνίδι στο Βελιγράδι δεν θα αγωνιστούν οι παραπάνω παίκτες, με το κλίμα να είναι αφιλόξενο για τους Μαδριλένους, μιας και οι Σέρβοι δε πρόκειται να τους υποδεχτούν με ανοιχτές αγκάλες, μετά τα όσα έγιναν στη Μαδρίτη.

Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της Marca που κάνει λόγο για “κόλαση του Βελιγραδίου”.

Σήμερα, πάντως, υπάρχει και η αναμέτρηση της Μακάμπι Τελ Αβίβ με τη Μονακό στο Ισραήλ. Η σειρά είναι στο 1-1, με τους Ισραηλινούς να θέλουν να πανηγυρίσουν δύο νίκες στην έδρα τους, προκειμένου να πάρουν το εισιτήριο για το Final Four της Euroleague.

Το πρόγραμμα της ημέρας:

21.05 Μακάμπι-Μονακό (1-1)

21.30 Παρτίζαν-Ρεάλ (2-0)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις