Παρασκευή, 3 Μαΐ
19oC Αθήνα

Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Υβριστικό πανό για τον Ντέκ σε πεζογέφυρα του Βελιγραδίου

Παρτιζάν – Ρεάλ Μαδρίτης: Υβριστικό πανό για τον Ντέκ σε πεζογέφυρα του Βελιγραδίου
Intime.gr

Παρτιζάν, Ρεάλ Μαδρίτης και Euroleague έχουν καταβάλει μεγάλες προσπάθειες, προκειμένου να κρατήσουν χαμηλούς τόνους για το game 3 των δυο ομάδων για τα playoffs, μετά από το ξύλο που αντικρίσαμε στην έδρα των “μερένγκες”, αλλά οι οπαδοί των Σέρβων φαίνεται πως δεν έχουν… χαλαρώσει αρκετά, όπως φαίνεται και από το πανό που έφτιαξαν για τον Γκάμπριελ Ντεκ.

Σύμφωνα με όσα… έρχονται από την Σερβία, άγνωστοι κρέμασαν ένα υβριστικό πανό κατά του Γκάμπριελ Ντέλκ, παραμονές του Παρτίζαν – Ρεάλ Μαδρίτης (2/5, 21.30) για τα playoffs της Euroleague.

Το συγκεκριμένο πανό για τον Αργεντινό τοποθετήθηκε σε πεζογέφυρα στην λεωφόρο που συνδέει το αεροδρόμιο του Βελιγραδίου με το κέντρο της σερβικής πρωτεύουσας, σε σημείο δηλαδή που πιθανότατα θα μπορούσε να το δει η αποστολή της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Γκάμπριελ Ντεκ έχει τιμωρηθεί με ποινή αποκλεισμού ενός αγώνα για την συμμετοχή του στα θλιβερά επεισόδια του δεύτερου αγώνα στην Μαδρίτη και έχει ακολουθήσει την αποστολή της Ρεάλ στην Μαδρίτη (δεν θα παίξει στον game 3 των δυο ομάδων).

Σε περίπτωση που η Ρεάλ Μαδρίτης κάνει το break και μειώσει σε 1-2 νίκες, ο Ντέκ θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στον τέταρτο αγώνα (04.05).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις