Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Δύσκολη έξοδος για την Ένωση

ΠΑΣ Γιάννινα – ΑΕΚ: Δύσκολη έξοδος για την Ένωση

Η ΑΕΚ έχει δύσκολο έργο στην 11η αγωνιστική της Superleague, καθώς αντιμετωπίζει απόψε (19:30, Novasports Prime, newsit.gr) τον ΠΑΣ Γιάννινα στους Ζωσιμάδες.

Οι Ηπειρώτες προέρχονται από το 0-5 κόντρα στον Άρη στη Θεσσαλονίκη, ενώ η ΑΕΚ από την εντός έδρας ήττα με 3-2 στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει σκαρφαλώσει στην 4η θέση της βαθμολογίας, ενώ διατηρεί την καλύτερη άμυνα της κατηγορίας με 6 γκολ παθητικό. Η ομάδα του κόουτς Μεταξά θέλει να κάνει τη ζημιά και στην Ένωση, η οποία βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και θα παραταχθεί χωρίς τους Τζαβέλλα, Τάνκοβιτς και Λε Ταλέκ.

Να σημειωθεί ότι την αποστολή της ΑΕΚ υποδέχθηκαν θερμά 50 οπαδοί της ομάδας που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων, ενώ αυτή θα είναι η πρώτη φορά που επισκέπτεται τους Ζωσιμάδες ως αντίπαλος του ΠΑΣ Γιάννινα ο Αργύρης Γιαννίκης.

Η αποστολή του ΠΑΣ: Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Καραγιάννη, Καραχάλιο, Κάργα, Ντομίνγκεθ, Σιόντη, Ρίζο, Λιάσο, Π. Τριάδη, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλη, Μιλιντσεάνου και Περέα.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Γκίνης, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Βράνιες, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιμάνσκι, Σιμόες, Μάνταλος, Σάκχοφ, Γέβτιτς, Άμραμπατ, Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Αραούχο, Τσούμπερ, Κοσίδης

Διαιτητής: Δημήτρης Καραντώνης
Βοηθοί: Κωνσταντίνος Ψαρρής, Ιωάννης Δημητριάδης
Τέταρτος: Άγγελος Αγγελάκης
VAR: Μπρούνο Εστέβες, Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις