Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: «Κόλλησαν» στη λάσπη (video)

ΠΑΣ Γιάννινα – Άρης: «Κόλλησαν» στη λάσπη (video)

Ο Άρης έχασε πολύτιμο έδαφος στη μάχη που δίνει για να διατηρηθεί στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έμεινε στο 0-0 με τον ΠΑΣ στα Γιάννινα για την 16η αγωνιστική της Superleague, σ’ ένα παιχνίδι που κυριάρχησαν οι “λασπομαχίες”.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Η συνεχόμενη βροχόπτωση έκανε βαρύ τον αγωνιστικό χώρο, με τις δύο ποιοτικές ομάδες να αδυνατούν να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, “κολλώντας” στον βούρκο.

Φάσεις στο παιχνίδι, πάντως, δημιουργήθηκαν, με τον ΠΑΣ να φτάνει κοντά στη νίκη στα τελευταία λεπτά και τον Άρη να βλέπει το γκολ του Μαντσίνι στο πρώτο ημίχρονο να ακυρώνεται σωστά, καθώς ο Μάνος έκανε φάουλ στον Χουτεσιώτη.

Ο αγώνας:

Ο Άρης μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι. Η πρώτη ευκαιρία χάθηκε στο 13’, με τον Κριστιάν Γκάνεα να δοκιμάζει από μακρινή απόσταση και να αστοχεί.

Στο 18′ σημειώθηκε η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΣ, με το σουτ του Καρτάλη να περνάει δίπλα από το δοκάρι του Μπουσέ. Στο 27′ το σουτ του Σιόντη έφυγε πάνω από τα δοκάρια, ενώ στο 33′ ο Άρης βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, με το γκολ του να ακυρώνεται ορθά από τον διαιτητή.

Ο Σαντέ Σίλβα έκανε το γύρισμα, ο Λευτέρης Χουτεσιώτης έδιωξε αλλά συγκρούστηκε με τον Δημήτρη Μάνο, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να σκοράρει στη συνέχεια σε κενή εστία. Ο Πέτρος Τσαγκαράκης, βλέποντας τη φάση στο video, ακύρωσε το γκολ σημειώνοντας επιθετικό φάουλ.

Στο 40’ ο Καρτάλης για δεύτερη φορά απείλησε με δυνατό αριστερό σουτ, στην τελευταία καλή φάση του πρώτου μέρους.

Ο βαρύς αγωνιστικός χώρος δυσκόλεψε ακόμα περισσότερο τις δύο ομάδες στο δεύτερο μέρος, με τις καλές φάσεις να είναι λίγες.

Ο Χουτεσιώτης έκανε μία δύσκολη επέμβαση στο γυριστό σουτ του Μάνου στο 69’, ενώ ο τερματοφύλακας του Άρη πήρε τη σκυτάλη στη συνέχεια, σταματώντας τους παίκτες του ΠΑΣ.

Αρχικά στη φάση του 76ου λεπτού, όταν ο Μπουσέ πρόλαβε τον Σάντι Κριζμάν μετά την κάθετη πάσα του Καρτάλη και στη συνέχεια στο 78′, όταν με το ένα χέρι σταμάτησε το σουτ του Γιώργου Παμλίδη μετά την πάσα του Μπαπτίστ Λεό που μόλις είχε περάσει στο ματς. Κι αφού η προβολή του Μαντσίνι στο 85’, μετά τη σέντρα του Ντάνιελ Σούντγκρεν, βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων, τα πάντα τελείωσαν.

Οι συνθέσεις:

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αργύρης Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Πίρσμαν, Εραμούσπε, Σάλιακας, Σιόντης, Ντομίνγκεζ (89’ Λιάσος), Καρτάλης, Μπρένερ (74’ Λεό), Παμλίδης (90’+3’ Πανουργιάς), Κριζμάν (90’ Ελευθεριάδης).

ΆΡΗΣ (Άκης Μάντζιος): Μπουσέ, Σάκιτς, Ρόουζ, Μπεναλουάν, Γκάνεα (57’ Σούντγκρεν), Τζέγκο, Σάσα, Μαντσίνι, Σίλβα (56’ Λόπεθ), Γκάμα (78’ Ματέο), Μάνος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις