Σάββατο, 11 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Οι αλλαγές έφεραν την ανατροπή

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης 2-1: Οι αλλαγές έφεραν την ανατροπή
Intime.gr

Βαθιά βαθμολογική “ανάσα” πήρε ο ΠΑΣ Γιάννινα, επικρατώντας εντός έδρας του Αστέρα Τρίπολης με 2-1, στο ματς που ολοκλήρωσε το πρόγραμμα της 10ης αγωνιστικής στη Super League 1. Με ανατροπή ήρθε το “τρίποντο” των γηπεδούχων, που τους έφερε στην ίδια βαθμολογική θέση με τους Αρκάδες (από 9 βαθμούς).

Οι αλλαγές του Θανάση Στάικου έφεραν τα… πάνω-κάτω στο τελευταίο ημίωρο του αγώνα ανάμεσα ΠΑΣ Γιάννινα με τον Αστέρα Τρίπολης και χάρισαν ένα πολύτιμο «τρίποντο» στον “Άγιαξ της Ηπείρου” (2-1).

Αν και προηγήθηκαν οι Αρκάδες στο 47’ με τον Κρεσπί, δεν μπόρεσαν να διατηρήσουν το αήττητο σερί που είχαν τα τελευταία χρόνια στους «Ζωσιμάδες» (2 νίκες, 4 ισοπαλίες) και ηττήθηκαν για πρώτη φορά μετά τον Αύγουστο του 2014.

Οι Μπάλαν και Φοφανά πέρασαν λίγο μετά την έναρξη της επανάληψης και σημείωσαν τα γκολ της μεγάλης ανατροπής για τον ΠΑΣ, που επέστρεψε στις νίκες μετά από πέντε αγωνιστικές (1 ισοπαλία, 4 ήττες). Ο πρώτος έφερε το ματς στα ίσα στο 63′ και ο δεύτερος διαμόρφωσε το τελικό 2-1 στο 76′.

Χωρίς νίκη για τέταρτο σερί ματς ο Αστέρας Τρίπολης (2 ισοπαλίες, 2 ήττες), που παραμένει στα χαμηλά «πατώματα» του βαθμολογικού πίνακα.

Να αναφέρουμε ότι οι Τιλίκα και Μπαρτόλο αποχώρησαν με προβλήματα τραυματισμών. Ο πρώτος αντικαταστάθηκε λόγω ενοχλήσεων στη γάμπα και ο δεύτερος φαίνεται πως υπέστη διάστρεμμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις