Κυριακή, 28 Απρ.
17oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Άντεξαν οι Γιαννιώτες σε ματσάρα Χ-ωρίς νικητή (videos)

ΠΑΣ Γιάννινα – Αστέρας Τρίπολης: Άντεξαν οι Γιαννιώτες σε ματσάρα Χ-ωρίς νικητή (videos)
ΦΩΤΟ intime

Ο ΠΑΣ Γιάννινα βρέθηκε να χάνει από τον Αστέρα Τρίπολης, αλλά και να αγωνίζεται με 10 παίκτες στη μεγαλύτερη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, όμως κατάφερε τελικά να πάρει την ισοπαλία 2-2, σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι για τη 14η αγωνιστική της Superleague.

Οι Γιαννιώτες προηγήθηκαν στο ματς, είδαν τον Αστέρα να φέρνει… τούμπα το παιχνίδι και τον Σιόντη να αποβάλλεται στο 53′, αλλά με ένα γκολ στα τελευταία λεπτά, “έσωσαν” έστω το ένα βαθμό.

Το παιχνίδι

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν δυνατά στο ματς και έδωσαν καλό ρυθμό στον αγώνα, με τους φιλοξενούμενους να “απειλούν” πρώτοι στο 17’ όταν ο Ριέρα σούταρε δυνατά, αλλά η μπάλα κόντραρε και χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του ΠΑΣ.

Στο 20’ ο Ελευθεριάδης έκανε ωραία ενέργεια και πάσα προς τον Κρίζμαν, αλλά αυτός προσπάθησε να σκοράρει με τακουνάκι και δεν βρήκε σωστά την μπάλα. Τρία λεπτά αργότερα όμως, ο Πίρσμαν έκανε εξαιρετική σέντρα και ο Παμλίδης άνοιξε το σκορ από κοντά.

 

Ό Αστέρας “απάντησε” όμως άμεσα, αφού στο 33’ ο Ριέρα άψογη πάσα στον Μουνάφο και αυτός με προβολή νίκησε τον Χουτεσιώτη για το 1-1 στο ματς, το οποίο ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με αποβολή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, αφού ένα σκληρό φάουλ του Σιόντη στο 54′, οδήγησε στην απευθείας κόκκινη κάρτα του διαιτητή και άφησε με 10 παίκτες τους γηπεδούχους.

 

Οι Αρκάδες είχαν έτσι την ευκαιρία να “πιέσουν” κι έχασαν καλές ευκαιρίες για ένα δεύτερο γκολ, το οποίο ήρθε τελικά στο 84′ με τον Λουίς Φερνάντεθ να κάνει εκπληκτική ενέργεια και τελείωμα για το 1-2.

 

Οι “Παγουράδες” δεν τα παράτησαν όμως και αμέσως μετά κατάφεραν να βρουν ένα δικό τους δεύτερο γκολ, με κοντινό πλασέ του Κρίζμαν, έπειτα από εκτέλεση φάουλ του  Σάλιακα. Το 2-2 ήταν έτσι και το τελικό σκορ, με τις δύο ομάδες να παίρνουν από ένα βαθμό.

 

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΣ Γιάννινα (Α. Γιαννίκης): Χουτεσιώτης, Οικονομόπουλος (84’ Σάλιακας), Πίρσμαν, Εραμούσπε, Κάργας, Κάστρο (8’ λ.τρ. Σιόντης), Ντομίνγκεθ, Νάουμετς (46’ Λέο Μπατίστ), Ελευθεριάδης (63’ Παντελάκης), Παμλίδης (63’ Λιάσος), Κρίζμαν.

Αστέρας Τρίπολης (Μ. Ράσταβατς): Παπαδόπουλος, Κώτσιρας, Άλβαρες, Σουάρεθ, Καστάνιο, Μουνάφο, Ιγκλέσιας (40’ λ. τρ. Βαλιέντε), Σίτο (89’ Καπίγια), Ριέρα (74’ Λουίς Φερνάντεθ), Κρέσπι (74’ Λέο Τιλίκα), Μπαράλες

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις