Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος: Ματσάρα με νικητές τους Γιαννιώτες (video)

ΠΑΣ Γιάννινα – Ατρόμητος: Ματσάρα με νικητές τους Γιαννιώτες (video)
ΦΩΤΟ intime

Σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες, ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε το μοναδικό γκολ του αγώνα και επικράτησε με 1-0 του Ατρομήτου, στην πρεμιέρα των πλέι οφ της Superleague.

Με τις δύο ομάδες να μην έχουν μεγάλη… ανησυχία για τον υποβιβασμό, το ματς ήταν “ανοιχτό”, με δύο δοκάρια, χαμένο πέναλτι και το γκολ του Εραμούσπε να κάνει τη διαφορά.

Στο πρώτο ημίχρονο οι Περιστεριώτες είχαν περισσότερες ευκαιρίες με Χαρίση, Μανούσο και Μάτιτς, αλλά οι Γιαννιώτες “απάντησαν” με δοκάρι του Παμλίδη στο 19′ και τον Αργεντινό να σκοράρει με κεφαλιά μετά από εκτέλεση φάουλ του Καρτάλη στο 32′.

Η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε ούτε στο δεύτερο μέρος, με τον Ατρόμητο να έχει αυτή τη φορά τις καλύτερες στιγμές του αγώνα, αλλά τον Μανούσο να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι με κεφαλιά στο 61′ και τον Ενσικουλού να χάνει τετ-α-τετ στο 75′.

Το σκορ δεν άλλαξε έτσι μέχρι τέλους, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να παίρνει τη νίκη και να παραμένει πάνω από τον Ατρόμητο στη βαθμολογία και στο +15 από την τελευταία θέση των πλέι άουτ της Superleague.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις