Κυριακή, 5 Μαΐ
16oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1: Οι τραυματισμοί έβαλαν το ματς σε δεύτερη μοίρα

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 1-1: Οι τραυματισμοί έβαλαν το ματς σε δεύτερη μοίρα
Intime.gr

Η Λαμία έφυγε με το βαθμό της ισοπαλίας από την έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα (1-1) αλλά ο σοβαρός -όπως φαίνεται- τραυματισμός του Πέδρο Κόντε (γίνεται λόγος για ρήξη χιαστών) ήταν το γεγονός της αναμέτρησης. Αποχώρησε τραυματίας και ο Πρίο, ο οποίος υπέστη διάσειση.

Στα 24 δευτερόλεπτα μετά την “σέντρα” του ματς, ο διαιτητής Τσακαλίδης έδωσε πέναλτι για ανατροπή του Πέδρο Κόντε εντός μεγάλης περιοχής της Λαμίας, αλλά τσέκαρε ο ίδιος την φάση στο onfield review και τελικά το ακύρωσε.

Παρά την καλή εικόνα που είχαν οι φιλοξενούμενοι, ο ΠΑΣ Γιάννινα άνοιξε το σκορ στο 13′ με την γυριστή κεφαλιά – ψαράκι του Εραμούσπε. Η Λαμία έγινε πιο επιθετική και στο 19′ είδε το βολέ του Μπεχεράνο από το ημικύκλιο της περιοχής, να περνάει λίγο άουτ. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, οι φιλοξενούμενοι είχαν το πάνω… χέρι, αλλά δεν έφτασαν σε γκολ.

Σημαντική φάση, ωστόσο, ήταν αυτή των καθυστερήσεων, με τον Γιάννη Κιάκο να διώχνει πάνω στη γραμμή την μπάλα, στην κεφαλιά του Κορνέζου.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με την Λαμία να σκοράρει με τον Μανούσο στο 49′, τέρμα που ακυρώθηκε για επιθετικό φάουλ στον Πρίο (χτύπησε στο κεφάλι από το γόνατο του Σλίβκα και έγινε μάλιστα και αλλαγή, αφού του τοποθετήθηκε σχετικός νάρθηκα).

Στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για αξονική τομογραφία, με το ιατρικό τιμ του ΠΑΣ να αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής υπέστη διάσειση. Στη θέση του Πριόρ πέρασε ο Σούλης.

Η ανωτερότητα της ομάδας του Τζιανλούκα Φέστα μετουσιώθηκε τελικά σε γκολ, χάρη στην κεφαλιά του Νούνιες στο 58’.

Ο ΠΑΣ έφτασε πολύ κοντά στο δεύτερο γκολ στο 64’, αλλά ο Μπόγιαν Σαράνοφ νίκησε σε τετ α τετ τον Παμλίδη ενώ επτά λεπτά μετά ο Φάνης Τζανδάρης, έπειτα από κακή εκτίμηση του Βασίλη Σούλη, σούταρε άουτ σε κενή εστία.

Στη συνέχεια είχαμε ένα ακόμα άσχημο νέο. Ο Πέδρο Κόντε τραυματίστηκε στην προσπάθειά του να κλέψει την μπάλα και χρειάστηκε αλλαγή στο 70′. Μάλιστα, ο Ισπανός επιθετικός αποχώρησε με δάκρυα στα μάτια και τους συμπαίκτες του να προσπαθούν να τον παρηγορήσουν. Σε μία συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή το γήπεδο τραγουδούσε το όνομά του (έχει ταλαιπωρηθεί από σοβαρούς τραυματισμούς τον τελευταίο χρόνο). Οι πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ρήξη χιαστού!

Ο Σούλης, ωστόσο, στο 77’, σταμάτησε σωτήρια τον επελαύνοντα Σωτήρη Τσιλούλη, κρατώντας το 1-1. Τίποτα δεν άλλαξε ως το τέλος, παρά τη 12λεπτη καθυστέρηση, με τις δυο ομάδες να παίρνουν τον πρώτο φετινό τους βαθμό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις