Παρασκευή, 3 Μαΐ
18oC Αθήνα

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός LIVE για τη Super League 1

ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός LIVE για τη Super League 1

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 1-0 στους Ζωσιμάδες για την τρίτη αγωνιστική της Super League.

Χρυσός σκόρερ για τον Παναθηναϊκό στα Ιωάννινα ήταν ο Παλάσιος, με τον Αργεντινό να σκοράρει στο δεύτερο ημίχρονο και να χαρίζει το διπλό στους πράσινους.

Παρακολουθήσατε LIVE το ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός από το newsit.gr

 

Η προαναγγελία του ΠΑΣ Γιάννινα – Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός με την περσινή του νίκη με 1-0 στην έδρα του ΠΑΣ Γιάννινα έσπασε το αήττητο που είχαν δημιουργήσει οι γηπεδούχοι για έξι διαδοχικά ματς, όπου μετρούσαν τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Παράλληλα είχαν καταφέρει να διατηρήσουν και ανέπαφη την εστία τους στις τέσσερις τελευταίες αναμετρήσεις τους, αλλά το γκολ του Σπόραρ στο τέλος έσπασε δύο ρεκόρ που είχε ο ΠΑΣ Γιάννινα στην έδρα του.

Το προηγούμενο γκολ ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα ήταν από τον Μάρκους Μπεργκ τον Φεβρουάριο του 2017, αφού στην ήττα των Πράσινων τον Φεβρουάριο του 2018 με 2-1 το γκολ τους ήρθε από λάθος του Γαρουφαλιά και αυτογκόλ.

Η ευρύτερη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα ήταν το 4-1 της σεζόν 1979-80, ενώ οι περισσότερες νίκες του είναι με 1-0, αφού έχει επικρατήσει πέντε φορές με αυτό το σκορ. Το 0-1 είναι το αγαπημένο του Παναθηναϊκού αφού έχει σημειωθεί πέντε φορές, ενώ η ευρύτερη νίκη των Πρασίνων είναι με 4-0.

Ο Όσκαρ Αλβαρές είναι ο μοναδικός ποδοσφαιριστής που έχει σκοράρει για λογαριασμό και των δύο ομάδων στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Πρώτα το έκανε την σεζόν 1974-75 με δύο γκολ για τον ΠΑΣ Γιάννινα και το 1976-77 άνοιξε το σκορ για τον Παναθηναϊκό μέσα στην ηπειρωτική πόλη.

Ο Μάρκους Μπεργκ έχει σημειώσει τρία γκολ σε δύο διαδοχικές αναμετρήσεις του Παναθηναϊκού στα Γιάννινα, αφού ήταν ο σκόρερ των δύο τερμάτων στο 3-0 του 2015-16 και στο 1-1 του 2016-17. Την σκυτάλη πήρε ο Πέδρο Κόντε, ο οποίος σκόραρε και εκείνος στο 1-1 του 2016-17 και την επόμενη σεζόν, 2017-18 σημείωσε και τα δύο γκολ του ΠΑΣ Γιάννινα στη νίκη με 2-1.

28 ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ

10 ΝΙΚΕΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

7 ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ

11 ΝΙΚΕΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΓΚΟΛ: 19-26

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις