Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

ΠΑΣ-άς στην Τρίπολη! Σπουδαία επιστροφή και βαθμός-χρυσάφι

ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΑΡΧΕΙΟΥ NEWSPORTS.

Ο Αστέρας Τρίπολης προηγήθηκε με 2-0, φάνηκε ότι θα πάρει άλλη μία εντός έδρας νίκη αλλά ο ΠΑΣ Γιάννινα με πρωταγωνιστή τον Κοροβέση έφυγε με το βαθμό.

Γεμάτο ματς στην Τρίπολη με τον Αστέρα να ξεκινάει με την κεκτημένη της μεγάλης νίκης με 3-0 επί του ΠΑΟΚ. Οι παίκτες του Βεργέτη ήταν ανώτεροι στο πρώτο μέρος και προηγήθηκαν με 2-0 ως το 25ο λεπτό. Ο Ρόλε άνοιξε το σκορ στο 14′ και ο Μπαράλες στο 25′ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Από εκείνο το σημείο και μετά ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέβασε ρυθμό και αφού έχασε σημαντικές ευκαιρίες, μείωσε το σκορ πριν την ολοκλήρωση του πρώτου ημιχρόνου. Ο Τσάβες έκανε τη σέντρα, ο εξαιρετικός μέχρι εκείνο το σημείο Θεοδωρόπουλος έκανε λάθος απόκρουση και ο Κοροβέσης από κοντά έκανε το 2-1.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχασε πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 62′ με τον Ντάσιο να αστοχεί από πλεονεκτική θέση και στο 77′ ήρθε το γκολ της ισοφάρισης και πάλι από τον Κοροβέση. Ο μέσος των φιλοξενούμενων σούταρε έξω από την περιοχή και ο Θεοδωρόπουλος έκανε λάθος εκτίμηση της φάσης.

Στο τέλος το Αστέρας έψαξε το γκολ της νίκης αλλά ο Βελλίδης ήταν στην κατάλληλη θέση στο σουτ του Μάσα και κράτησε το βαθμό.

Αστέρας Τρίπολης: Θεοδωρόπουλος, Λούι (81′ Πάρα), Τσοκάνης, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο (65′ Τιε Μπι), Γιαννιώτας, Μπαράλες, Ρόλε (82′ Φερνάντες) , Μάσα

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Ντάσιος, Μιχαήλ, Μπέριος, Τζημόπουλος, Γιάκος, Τσουκαλάς, Μανιάς, Τσάβες (72′ Σαπαλίδης), Κοροβέσης (83′ Σκόνδρας).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε