Τρίτη, 5 Μαρ.
15oC Αθήνα

Πασχαλάκης για Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου»

Πασχαλάκης για Ειρήνη Παπαδοπούλου: «Πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου»

Ο τερματοφύλακας του ΠΑΟΚ, Αλέξανδρος Πασχαλάκης μίλησε για την απόφασή του να γίνει ποδοσφαιριστής, ενώ αναφέρθηκε και στη σύντροφό του, Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Ο διεθνής Έλληνας τερματοφύλακας τόνισε ότι βρήκε τον άνθρωπο του στο πρόσωπο της Ειρήνης Παπαδοπούλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο OPEN.

“Έχει αλλάξει η εποχή θεωρώ και δεν επικοινωνεί ο άνθρωπος όπως επικοινωνούσε τα προηγούμενα χρόνια. Αλλά επειδή είμαι θετικός άνθρωπος και θεωρώ τον εαυτό μου εξαίρεση, πιστεύω πολύ και στο αντίθετο φύλο. Πιστεύω ότι υπάρχουν εξαιρέσεις και κοπέλες που είναι διαφορετικές και μπορείς να δημιουργήσεις οικογένεια.

Κι εγώ είμαι στους ανθρώπους που πιστεύουν στον θεσμό της οικογένειας. Θα ήθελα να κάνω οικογένεια. Είναι μέσα στα σχέδιά μου. Θεωρώ πως αν βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, ταιριάξεις και υπάρχει χημεία, μπορείς πολύ εύκολα να ζήσεις μαζί του για τα υπόλοιπα χρόνια σου. Ακούγεται ρομαντικό όλο αυτό αλλά μου αρέσει πολύ αυτός ο θεσμός.

Αυτή τη στιγμή που μιλάμε πιστεύω ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου. Είναι τρελός σαν εμένα που είναι σημαντικό στοιχείο για να βρίσκεται κάποιος δίπλα μου. Η χημεία, η επικοινωνία και η αγάπη είναι το κλειδί. Αν υπάρχει θέληση, μπορείς να δημιουργήσεις όμορφα πράγματα”, ανέφερε χαρακτηριστικά για τη γνωστή τραγουδίστρια ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις