Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Πατέρας Βεζένκοφ: «Μετά από κάθε ματς που δεν έπαιζε στην Μπαρτσελόνα ο Σάσα έμενε μέχρι τη 01:00 στο γήπεδο»

Πατέρας Βεζένκοφ: «Μετά από κάθε ματς που δεν έπαιζε στην Μπαρτσελόνα ο Σάσα έμενε μέχρι τη 01:00 στο γήπεδο»
ΦΩΤΟ intime

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το δεύτερο συνεχόμενο Final 4 του στη Euroleague και ο πατέρας του Σάσα Βεζένκοφ θυμήθηκε το περσινό ματς με την Αναντολού Εφές και τον αποκλεισμό από το τρίποντο του Βασίλιε Μίσιτς πάνω στον γιο του.

Ο Σάσο Βεζένκφο μίλησε επίσης στη NOVA για την πορεία του γιου του και ευχαρίστησε την Κύπρο για το ξεκίνημα της καριέρας του Σάσα στο μπάσκετ.

Οι δηλώσεις του Βεζένκοφ

Για το buzzer beater του Μίσιτς πέρυσι και τη δουλειά του γιου του: «Ξέρουμε τη ροή του μπάσκετ. Τι να πει και η Φενέρμπαχτσε με το καλάθι του Σλούκα; Έγινε στον ημιτελικό αυτό το σουτ, στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Έγινε μια αλλαγή που ίσως δεν έπρεπε να γίνει. Από τότε ο Σάσα δούλεψε, για να γίνει πιο δυνατός, όπως λέμε τόσα χρόνια».

Για τα πρώτα χρόνια του Σάσα Βεζένκοφ στην Κύπρο: «Ο Σάσα ξεκίνησε να παίζει μπάσκετ στην Κύπρο και θέλω να τους ευχαριστήσω όλους εκεί. Και τους προπονητές και τη χώρα που μας αγκάλιασε. Άρχισε στην Κύπρο και έφτασε εδώ. Δεν ξεχνώ τη Βουλγαρία και την Ελλάδα, αλλά όλοι πρέπει να ονειρεύονται».

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στην Μπαρτσελόνα: «Συνέχεια ήμασταν δίπλα του. Υπάρχουν πολλοί νέοι που σε μια δυσκολία σταματούν. Αυτό είναι το διαφορετικό με τον Σάσα. Κάθε βράδυ μιλούσαμε όταν ήταν στη Βαρκελώνη. Ύστερα από κάθε ματς που δεν έπαιζε έμενε μέχρι τη 01:00 στο γήπεδο, για να γίνει πιο δυνατός και έγινε».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις