Τρίτη, 23 Απρ.
19oC Αθήνα

Παύλος Γιαννακόπουλος: Απρέπεια από λίγους ανεγκέφαλους κατά την ενός λεπτού σιγή [vid]

Παύλος Γιαννακόπουλος

Λιγοστοί ανεγκέφαλοι αποφάσισαν πως η διάρκεια του ενός λεπτού σιγής ήταν η κατάλληλη στιγμή για να βρίσουν τον Βασίλη Σπανούλη. Αν ήταν ο Παύλος Γιαννακόπουλος στο ΟΑΚΑ θα ένωνε τη φωνή του με εκείνους που αμέσως τους έκραξαν!

Κλειστό ΟΑΚΑ, 10 Ιουνίου 2018. Ο τίτλος τελικός του πρωταθλήματος γίνεται στη βαριά σκιά του θανάτου ενός ανθρώπου που συνέδεσε το όνομά του με τους “πράσινους”. Ο Παύλος Γιαννακόπουλος έφυγε τα ξημερώματα της Κυριακής από τη ζωή αλλά κάποιοι έδειξαν πως δεν έμαθαν τίποτα από το ήθος του.

Με απόφαση του ΕΣΑΚΕ πριν από το τζάμπολ του τρίτου τελικού θα τηρούνταν ενός λεπτού σιγή. Ο εκφωνητής του γηπέδου ενημέρωσε τον κόσμο για τις πεντάδες των δυο ομάδων. Και για τη σιγή στη μνήμη του εμβληματικού διοικητικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

Όλος ο κόσμος ήταν ήδη όρθιος. «Παύλος Γιαννακόπουλος, ο άνθρωπος που θα είναι για πάντα στις καρδιές μας» ήταν η φράση με την οποία έκλεισε όσα είχε να πει.

Τα χειροκροτήματα είχαν αρχίσει πριν καν τελειώσει τη φράση του. Λίγο πριν δοθεί το σύνθημα για την ενός λεπτού σιγή, ακούστηκαν τα υβριστικά συνθήματα κατά του Βασίλη Σπανούλη.

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος θα ντρεπόταν…

«Κα@@@@λα Σπανούλη» ακούστηκε από κάποιον. «Σκάσε ρε!» ήταν η πρώτη απάντηση που πήρε. Και ακολούθησαν… βρισιές αλλά εκείνοι που ήθελαν να τιμήσουν τη μνήμη του Παύλου Γιαννακόπουλου επέμειναν να ζητούν το… σκασμό! Και τελικά, επικράτησε σιγή…

Δείτε το video

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΥΡΑΓΑΝΗΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις