Παρασκευή, 19 Απρ.
21oC Αθήνα

Πέδρο Ενρίκε: Έχω μεγάλο κίνητρο και δίψα για να αγωνιστώ

Πέδρο Ενρίκε: Έχω μεγάλο κίνητρο και δίψα για να αγωνιστώ

Βιάζεται να αγωνιστεί με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Πέδρο Ενρίκε. Αυτό είπε στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του, για τα επόμενα 3,5 χρόνια, με τον «Δικέφαλο».

 Ο Βραζιλιάνος ακραίος εξήγησε πως διευκόλυνε την απόφασή του να συνεργαστεί με τους Θεσσαλονικείς η τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον -συμπαίκτη του πλέον- Λέο Μάτος, αλλά και πως είναι έτοιμος να προσφέρει άμεσα τις υπηρεσίες του στον ΠΑΟΚ, θέλοντας να αποδείξει στο γήπεδο τι μπορεί να κάνει.

«Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος. Όλος ο κόσμος από την Ελλάδα, κυρίως από τη Θεσσαλονίκη, μου έστελνε πολλά μηνύματα αγάπης αυτές τις εβδομάδες. Απλά, εγώ και ο εκπρόσωπός μου έπρεπε να κάνουμε αρκετή υπομονή με τις διαπραγματεύσεις που δεν ήταν εύκολες! Όμως, είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ και, να σας πω την αλήθεια, δεν θέλω να μιλήσω πολύ, θέλω να παίξω, να δείξω τι μπορώ να κάνω στο γήπεδο. Δεν είναι σημαντικό τι θα σας πω, καθώς μπορώ να υποσχεθώ πολλά πράγματα. Έχω μεγάλο κίνητρο που είμαι εδώ και είμαι πολύ χαρούμενος» ανέφερε αρχικά.

 

Εστιάζοντας στον εαυτό του επισήμανε: «Από τότε που πήγα στη Γαλλία, υπήρχε μεγάλος ανταγωνισμός στη θέση μου, καθώς η ομάδα εκεί είχε πολλές επιλογές. Είμαι ταχύς παίκτης, δίνω το 100% των δυνατοτήτων μου στο γήπεδο, έχω μεγάλη αποφασιστικότητα. Θα ήθελα να μιλήσω μόνο για τον ΠΑΟΚ από εδώ και πέρα, καθώς η Ρεν ναι μεν μου έδωσε καλά πράγματα και σίγουρα θα έχω καλές αναμνήσεις από εκεί, καθότι ήταν ένα σημαντικό κεφάλαιο στη ζωή μου, αλλά τώρα δεν είμαι στη Ρεν. Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο εκεί, γιατί με βοήθησαν σε αυτό το κομμάτι της καριέρας μου, αλλά τώρα θέλω να είμαι το ίδιο ευτυχισμένος εδώ, στον ΠΑΟΚ».

Για το τι τον… κέρδισε στον ΠΑΟΚ, είπε: «Αρχικά, γνώριζα τον ΠΑΟΚ, καθώς μου αρέσει να παρακολουθώ όλα τα πρωταθλήματα στον κόσμο, ειδικά στην Ευρώπη και, καθώς ήξερα τις κορυφαίες ομάδες στην Ελλάδα, γνώριζα και τον ΠΑΟΚ, αφού είναι μια ομάδα με συνεχείς παρουσίες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Πήρα και άλλες πληροφορίες και, μόλις μίλησα στο τηλέφωνο με τον Λέο (σ.σ. Μάτος), μου πήρε μόλις ένα λεπτό για να πεισθώ πως είναι η καλύτερη επιλογή μου. Έχει μια εξέδρα πολύ θερμή. Αυτό είναι κάτι που μου αρέσει, καθώς εγώ είμαι από τα νότια της Βραζιλίας, από το Πόρτο Αλέγκρε, όπου οι οπαδοί είναι πολύ δυνατοί, σε μια παράδοση παρόμοια της Αργεντινής ή και της Ουρουγουάης, και σίγουρα αυτό μου έδωσε κίνητρο και, όπως σας είπα, αποφάσισα πολύ γρήγορα πως θέλω να έρθω εδώ».

Για το πότε θα είναι σε θέση να αγωνιστεί με τον «Δικέφαλο» απάντησε αφοπλιστικά, λέγοντας: «Σήμερα! Αν μπορούσαμε να παίξουμε, σήμερα! Όμως, εντάξει, είμαι επαγγελματίας και θα είμαι διαθέσιμος όταν όλο το επιτελείο, ο προπονητής, τα άτομα που είναι επιφορτισμένα με αυτήν τη δουλειά, μου δώσουν το “Ο.Κ.” για να αγωνιστώ. Επαιξα παιχνίδια στο πρώτο μισό του γαλλικού πρωταθλήματος, όμως κυρίως δεν αγωνίστηκα βασικός, έτσι έχω πολλή όρεξη να αγωνιστώ. Εχω μεγάλο πολύ κίνητρο και, αν γινόταν να παίξω σήμερα, θα ήμουν έτοιμος».
  ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε