Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν έμπαινε η μπάλα μέσα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο»

Πέδρο Μαρτίνς: «Δεν έμπαινε η μπάλα μέσα αλλά είμαστε σε καλό δρόμο»
ΦΩΤΟ Intime

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς, δήλωσε ευχαριστημένος από την παραγωγή φάσεων μετά τη «λευκή» ισοπαλία με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα της Superleague αλλά τόνισε πως η μπάλα απλά δεν… έμπαινε.

Την άποψη πως η ομάδα του βρίσκεται σε καλό δρόμο εξέφρασε ο Πέδρο Μαρτίνς, μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο στην πρεμιέρα της Superleague, τονίζοντας πως η μπάλα δεν ήθελε να μπει και πως είναι ευχαριστημένος με το ρόστερ των «ερυθρόλευκων».

Όσα δήλωσε ο Πέδρο Μαρτίνς στην κάμερα της Νova:

«Τα νεύρα προήλθαν από την εξέλιξη του ματς. Υπήρχαν πολλές διακοπές, ο διαιτητής το επέτρεπε και ο Ατρόμητος το εκμεταλλευόταν. Όλο αυτό προκάλεσε νεύρα. Το παιχνίδι στο 2ο μέρος ήταν εξαιρετικό. Είχαμε τον απόλυτο έλεγχο και ευκαιρίες. Δεν καταφέραμε όμως να σκοράρουμε και χάσαμε δύο βαθμούς. Βάση της εικόνας μας είμαστε σε πολύ καλό δρόμο. Ο αντίπαλος δεν μας απείλησε καθόλου περίπου, έκανε μόνο δύο φάσεις. Ήταν ξεκάθαρο πως κάναμε ό,τι μπορούσαμε στην παραγωγή φάσεων αλλά είχαμε θέμα στην αποτελεσματικότητα. Ήταν αυτό που λέμε δεν έμπαινε μέσα η μπάλα. Είμαι ευχαριστημένος με το ρόστερ που έχουμε. Δεν μιλάω για παίκτες που δεν έχουμε, μόνο για αυτούς που είναι εδώ.»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις