Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Πέδρο Μαρτίνς: Η πιο βαριά ήττα του Πορτογάλου τεχνικού στον Ολυμπιακό

Πέδρο Μαρτίνς: Η πιο βαριά ήττα του Πορτογάλου τεχνικού στον Ολυμπιακό
Intime.gr

Η φετινή ευρωπαϊκή πορεία του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε με μια “βαριά” ήττα στο “Καραϊσκάκης”. Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς παρουσιάστηκε… κατώτερη των περιστάσεων στην ρεβάνς – τελικό με την Αταλάντα και αποκλείστηκε στα play off του Europa League, χάνοντας με 3-0.

Ο Ολυμπιακός έψαξε και φέτος την ευρωπαϊκή διάκριση, αλλά και πάλι θα προσπαθήσει να βρει.. παρηγοριά στις εγχώριες διοργανώσεις, οδεύοντας προς το 47ο πρωτάθλημα στην ιστορία του και διεκδικώντας το νταμπλ.

Ο Πέδρο Μαρτίνς -που πριν από λίγο καιρό ανανέωσε το συμβόλαιο του- δέχεται έντονη κριτική για τον τρόπο που έστησε τους “ερυθρόλευκους” κόντρα στην Αταλάντα και την εικόνα που παρουσίασαν (έπαιξαν καλύτερα στο ματς του “Μπέργκαμο”).

Να αναφέρουμε ότι το 3-0 της Αταλάντα στο “Καραϊσκάκης” συνιστά την πιο βαριά ήττα του Πορτογάλου τεχνικού στα 54 ευρωπαϊκά παιχνίδια που είναι στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Τρία γκολ είχαν δεχθεί οι “ερυθρόλευκοι” και από την Μάντσεστερ Σίτι, στις 3 Νοεμβρίου του 2020 για το Champions League, αλλά το ματς αυτό είχε γίνει στην Αγγλία.

Αυτή ήταν η τρίτη φορά που ο Ολυμπιακός του Πέδρο Μαρτίνς δέχεται τρία γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης». Στις άλλες δύο περιπτώσεις όμως οι Πειραιώτες είχαν σκοράρει. Στις 22 Οκτωβρίου του 2019 ο Ολυμπιακός είχε ηττηθεί από την Μπάγερν με 2-3 και στις 11 Μαρτίου 2021 από την Άρσεναλ με 1-3.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις