Δευτέρα, 29 Απρ.
18oC Αθήνα

Πεναρόγια: «Η Μπασκόνια μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Πεναρόγια: «Η Μπασκόνια μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό»

Ο προπονητής της Μπασκόνια, Ζοάν Πεναρόγια, είναι αισιόδοξος για την αναμέτρηση των Βάσκων με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague.

Ο Ζοάν Πεναρόγια υποστήριξε ότι η Μπασκόνια μπορεί να κερδίσει τον Ολυμπιακό στο Φάληρο και να εξασφαλίσει την πρόκριση της στα πλέι οφ της Euroleague.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Δεν υπάρχει πιο δύσκολος αντίπαλος από τον πρώτο της βαθμολογίας στην έδρα του. Πρόκειται για μια πολύ καλή και συμπαγή ομάδα, με σημαντικούς παίκτες στην ιστορία της Ευρωλίγκας, αλλά ξέρουμε πως ξέρουμε πως αν παίξουμε το μπάσκετ που μπορούμε, είμαστε ικανοί να κερδίσουμε. Είμαστε ικανοποιημένοι με την πορεία που κάναμε φέτος στην Ευρωλίγκα και έχουμε το δικαίωμα να εξαρτόμαστε από τους εαυτούς μας την τελευταία αγωνιστική», ανέφερε ο προπονητής της Μπασκόνια.

Όσο για το κακό για την ομάδα του σενάριο, που τη θέλει να ποντάρει σε ήττα της Ζαλγκίρις από την Μπάγερν την Παρασκευή αν η ίδια χάσει στο ΣΕΦ την Πέμπτη, είπε: «Για μας είναι καλό, γιατί δεν θα πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τι γίνεται στο άλλο παιχνίδι. Ακόμη κι αν χάσουμε όμως, δεν θα δούμε τον αγώνα της Ζαλγκίρις, γιατί εκείνη την ώρα θα πετάμε για Τενερίφη».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις