Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Πενιαρόγια: «Ο Πίτερς έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια»

Πενιαρόγια: «Ο Πίτερς έχει συμβόλαιο με την Μπασκόνια»
ΦΩΤΟ Intime

Ο Τζοάν Πενιαρόγια σε συνέντευξη του ως νέος προπονητής της Μπασκόνια, αναφέρθηκε στον μετεγγραφικό στόχο του Ολυμπιακού Άλεκ Πίτερς, τονίζοντας ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα προσθέτοντας ότι έχει στοιχεία που του αρέσουν.

Οι δηλώσεις το Πενιαρόγια

Ο Άλεκ Πίτερς αποτελεί τον διακαή πόθο του Γιώργου Μπαρτζώκα και του Ολυμπιακού για τη θέση του φόργουορντ, με τις δυο πλευρές να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία. Η τοποθέτηση του νέου προπονητή της Μπασκόνια Πενιαρόγια έρχεται όμως να κρατήσει χαμηλά το πήχη στη συγκεκριμένη υπόθεση, αναφέροντας με νόημα ότι ο παίκτης έχει συμβόλαιο με την ομάδα.

«Από το Σάββατο, μετά το μεσημεριανό γεύμα, δεν έχω νέα ότι είναι έτσι τα πράγματα. Ο Πίτερς είναι ένας παίκτης με συμβόλαιο, είναι σημαντικός και μου αρέσει, αλλά θα δούμε τι θα γίνει. Ξέρω ότι γίνεται κουβέντα στα κοινωνικά δίκτυα. Το ίδιο γινόταν πριν από δυο εβδομάδες, όταν έλεγαν πως είχαμε υπογράψει τον Σμιτς, ωστόσο τα πράγματα σήμερα δεν είναι έτσι (σ.σ. τον ανακοίνωσε η Ζάλγκιρις). Όλο αυτό που γίνεται είναι ένα πολύ καλό “παιχνίδι”, αλλά νομίζω ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή. Σήμερα ο Πίτερς είναι παίκτης της Μπασκόνια».

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις