Αθλητικά

Πένθος στην ενόργανη γυμναστική: O Γκαέλ Ντα Σίλβα σκοτώθηκε σε τροχαίο

Ο Γκαέλ Ντα Σίλβα είχε εκπροσωπήσει τη Γαλλία στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012
Προσθήκη του newsit.gr ως προτεινόμενη πηγή στην Google

Θρήνος στην ενόργανη γυμναστική! Ο Γάλλος πρωταθλητής Γκαέλ Ντα Σίλβα βρήκε τραγικό θάνατο σε τροχαίο σε ηίκία 41 ετών.

Ο Γκαέλ Ντα Σίλβα, το νήμα της ζωής του οποίου «κόπηκε» τόσο βίαια σε τροχαίο, είχε κερδίσει χάλκινο μετάλλιο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του 2012 στην ενόργανη γυμναστική.

Συμμετείχε, επίσης, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012, όπου η γαλλική ομάδα τερμάτισε όγδοη.

Σε ατομικό επίπεδο, ο Ντα Σίλβα τερμάτισε δέκατος στους προκριματικούς των ασκήσεων εδάφους, χάνοντας οριακά την πρόκριση στον τελικό.

Εκπροσώπησε επίσης τη γαλλική ομάδα στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2010 στο Ρότερνταμ, όπου οδήγησε τη Γαλλία στην πέμπτη θέση.

Ο θάνατός του έρχεται λίγα 24ωρα μετά την εμφάνισή του στο Ομαδικό Πρωτάθλημα στην πόλη Αμιέν της Γαλλίας, σύμφωνα με τη «L’Équipe».

Ο Ντα Σίλβα παραλίγο να χάσει τη ζωή του σε τροχαίο το 2004, όταν η μηχανή που οδηγούσε συγκρούστηκε με αυτοκίνητο.

Κατάφερε να δηλώσει συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2008 στο Πεκίνο, όμως μία ρήξη χιαστού του στέρησε το ολυμπιακό του όνειρο.

Ο πρόωρα χαμένος πρωταθλητής αφήνει πίσω του τη σύζυγό του και τρία παιδιά ηλικίας 12, 9 και 6 ετών.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα