Κυριακή, 28 Απρ.
20oC Αθήνα

Πεπ Γκουαρντιόλα πριν την εκκίνηση της Premier League: «Αδύνατο να κάνει ξανά η Μάντσεστερ Σίτι το τρεμπλ»

Πεπ Γκουαρντιόλα πριν την εκκίνηση της Premier League: «Αδύνατο να κάνει ξανά η Μάντσεστερ Σίτι το τρεμπλ»
Reuters

Η Μάντσεστερ Σίτι πέτυχε την περασμένη χρονιά αυτό που κάθε ομάδα ονειρεύεται, το τρεμπλ. Σύμφωνα όμως με τον προπονητή της, Πεπ Γκουαρντιόλα, αυτό είναι αδύνατο να επαναληφθεί.

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα έκανε δηλώσεις, ενόψει του πρώτου αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι στη φετινή Premier League εναντίον της Μπέρνλι (11.08)– και τόνισε πως οι “πολίτες” πολύ δύσκολα θα πετύχουν και φέτος το τρεμπλ.

Παρά το γεγονός ότι η Μάντσεστερ Σίτι θεωρείται εκ των φαβορί σε κάθε διοργάνωση που θα εμφανιστεί αυτή τη σεζόν, ο Γκουαρντιόλα ήταν μάλλον προσεκτικός μιλώντας για τις προοπτικές της ομάδας. «Δεν θα είναι δυνατό να κάνουμε αυτό που κάναμε την περασμένη σεζόν, γίνεται μια φορά στη ζωή», είπε ο Γκουαρντιόλα στους δημοσιογράφους πριν από το αυριανό ταξίδι στο «Turf Moor».

«Ανεβήκαμε στο ψηλότερο βουνό την περασμένη σεζόν, αλλά τις τελευταίες δύο μέρες κατεβήκαμε από αυτό και τώρα ξεκινάμε ξανά», πρόσθεσε ο Ισπανός, η ομάδα του οποίου ηττήθηκε στο «Community Shield» από την Άρσεναλ την Κυριακή (7/8). «Όλοι έχουν την ίδια πρόθεση και θα υπάρξουν πολλές δυσκολίες για να ανέβουμε το βουνό όσο πιο ψηλά γίνεται. Το ποδόσφαιρό μας, το επίπεδό μας, η νοοτροπία μας θα υπαγορεύσουν πώς θα είναι η σεζόν»¸πρόσθεσε.

Την Παρασκευή (11/8), η Σίτι θα αντιμετωπίσει ένα γνώριμο πρόσωπο στον Βενσάν Κομπανί, με τον πρώην αρχηγό της Σίτι να έχει παίξει υπό τον Γκουαρντιόλα από το 2016 έως το 2019 πριν ξεκινήσει την προπονητική του καριέρα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις