Τρίτη, 7 Μαΐ
24oC Αθήνα

«Περίπατος» για Μπαρτσελόνα με Μέσι, πλησίασε την Ατλέτικο (video)

«Περίπατος» για Μπαρτσελόνα με Μέσι, πλησίασε την Ατλέτικο (video)
Reuters

Στους 4 βαθμούς πλέον η διαφορά της Μπαρτσελόνα από την πρωτοπόρο, Ατλέτικο Μαδρίτης, μετά την άνετη επικράτηση των Καταλανών επί της Ουέσκα στο «Καμπ Νου» (4-1). Δυο γκολ ο Μέσι, σε μια σημαντική -για τον ίδιο- βραδιά.

Δεν άφησε ανεκμετάλλευτο το «δώρο» της Ατλέτικο Μαδρίτης (0-0 με την Χετάφε). Η Μπαρτσελόνα το.. ξετύλιξε με ιδανικό τρόπο, νικώντας εντός έδρας την Ουέσκα με 4-1.

Με το «τρίποντο» αυτό, οι Καταλανοί ανέβηκαν στους 59 βαθμούς και πλέον βρίσκονται –με τον ίδιο αριθμό παιχνιδιών- στο -4 από τους «ροχιμπλάνκος».

Ο Λιονέλ Μέσι με δύο γκολ (άνοιξε το σκορ στο 13’ και διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα στο 90’) και την ασίστ στο 3-1 του Μινγκέθα, οδήγησε την Μπαρτσελόνα στη νίκη επί της ουραγού, του Δημήτρη Σιόβα.

Θυμίζουμε ότι ο Αργεντινός έπιασε τον Τσάβι, στην πρώτη θέση της λίστας με τις συμμετοχές στην ιστορία των Καταλανών. Ο Γκριεζμάν κατάφερε να βάλει το όνομα του στον πίνακα των σκόρερ, κάνοντας στο 35’ το 2-0 για τους «μπλοαυγκράνα», για να έρθει ο Μιρ και να μειώσει σε 2-1 στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους.

  

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις