Σάββατο, 4 Μαΐ
21oC Αθήνα

Περιστέρι: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα του Σπανούλη

Περιστέρι: Αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη της προετοιμασίας για την ομάδα του Σπανούλη
ΦΩΤΟ Intime

Την πρώτη του προπόνηση με την φόρμα του head coach θα κάνει το πρωί της Δευτέρας (22/8) ο Βασίλης Σπανούλης, με την ομάδα του Περιστερίου να μπαίνει σε τροχιά προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

Το Περιστέρι κινείται τους τελευταίους δυο μήνες σε ρυθμούς Βασίλη Σπανούλη, με τον παλαίμαχο αρχηγό του Ολυμπιακού να δίνει τη λάμψη του με τον ερχομό του στη ομάδα των Δυτικών Προαστίων.

Τη Δευτέρα το απόγευμα (22/8) είναι προγραμματισμένη η πρώτη συγκέντρωση ενόψει της νέας σεζόν για την ομάδα του Περιστερίου, με όλα τα φώτα  να είναι στραμμένα όπως είναι φυσικό στο Βασίλη Σπανούλη ο οποίος αναλαμβάνει την πρώτη του δουλειά ως επαγγελματίας προπονητής.

Στόχος του ”Kill Bill” είναι να οδηγήσει την ομάδα του στο καλύτερο δυνατό πλασάρισμα σε Basket League και Champions League.

Η ανακοίνωση του Περιστερίου:

“Η επίσημη «πρώτη» συγκέντρωση του Περιστερίου για τη νέα χρονιά θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Δευτέρας (22/8, 19:00) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».

Ο Βασίλης Σπανούλης θα δώσει το σύνθημα για την έναρξη της προετοιμασίας των «κυανοκιτρίνων» εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και των υποχρεώσεων στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά και του Basketball Champions League.

Ο προπονητής του Περιστερίου και οι συνεργάτες του εκπόνησαν ένα πρόγραμμα, όπου την πρώτη εβδομάδα οι παίκτες θα δουλέψουν στο γήπεδο πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις και την επόμενη Κυριακή (28/8) θα αναχωρήσουν για το Καρπενήσι, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις