Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

“Πετάει” η ΑΕΚ! “Τριάρα” σε Μπάνικ Οστράβα

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η ΑΕΚ, η οποία εντυπωσιάζει στα φιλικά παιχνίδια προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ επικράτησε της Μπάνικ Οστράβα με 3-1, παρουσιάζοντας πολύ καλή εικόνα, λίγες εβδομάδες πριν από το πρώτο παιχνίδι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι “κιτρινόμαυροι” έπαιξαν πολύ ωραίο ποδόσφαιρο στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και παρά το γεγονός ότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στο ξεκίνημα του αγώνα, έφτασαν με άνεση στη νίκη. Τα γκολ της Ένωσης πέτυχαν οι Λόπεζ, Μάνταλος και Αλμέιδα.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ έπαιξε ακόμα καλύτερο ποδόσφαιρο από τους προηγούμενους αγώνες της, δείχνοντας ότι βαδίζει στον σωστό δρόμο. 

Οι Τσέχοι προηγήθηκαν στο 15′ με γκολ του Σασίνκα, ωστόσο η αντίδραση των “κιτρινόμαυρων” ήταν άμεση. Δύο λεπτά αργότερα, ο Έλντερ Λόπες έκανε το 1-1, ενώ στο 37΄ ο Σουστρ απέκρουσε πέναλτι του Λιβάγια. Τελικά, η ΑΕΚ πήρε το προβάδισμα πριν το τέλος του πρώτου ημιχρόνου, καθώς στο 41΄ ο Μάνταλοςέκανε το 2-1. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 80΄ ο Αλμέιδα με πέναλτι, που καταλογίστηκε σε ανατροπή του Χριστοδουλόπουλου, εκτός περιοχής.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Μπάρκας (46′ Τσιντώτας), Μπακάκης, Τζανετόπουλος, Τσόσιτς (46′ Τσιγκρίνσκι), Λόπες (58′ Γιαννούτσος), Γιόχανσον (78′ Μπάμπης), Αϊντάρεβιτς (46′ Γαλανόπουλος), Κλωναρίδη (58′ Γιακουμάκης), Τρίστασον (46′ Χριστοδουλόπουλος), Μάνταλος (69′ Αντωνίου), Λιβάγια (64′ Αλμέιδα).

Μπάνικ Οστράβα (Βλάστιμιλ Πετρτσέλα): Σουστρ, Μπρέντα (71′ Χέλεσιτς), Γιακούμποφ (46′ Σίντελαρ), Ζαποτότσνι, Σους, Στάνια, Χλίνκα, Χρούμπι, Αζεβέδο, Σασίνκα (86′ Χίκελ), Πόζναρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε