Τρίτη, 7 Μαΐ
18oC Αθήνα

Πέθανε 24χρονη αθλήτρια της ποδηλασίας – Αναφορές για «ανησυχητικό» ποστάρισμα στο Instagram

Πέθανε 24χρονη αθλήτρια της ποδηλασίας – Αναφορές για «ανησυχητικό» ποστάρισμα στο Instagram
ΑΠΕ

Η πρωταθλήτρια της ποδηλασίας (με παρουσία σε Ολυμπιακούς Αγώνες) Ολίβια Πόντμορ βρέθηκε νεκρή από την οικογένειά της. Δημοσιεύματα για τελευταίο ποστάρισμα στο Instagram με αναφορά για στις πιέσεις του… ελίτ αθλητισμού.

Νεκρή βρέθηκε από την οικογένεια της στη Νέα Ζηλανδία, η πρωταθλήτρια της ποδηλασίας, Ολίβια Πόντμορ.

Η 24χρονη αθλήτρια ήταν από τα σπουδαία ταλέντα στην ποδηλασία πίστας και είχε κερδίσει ένα αργυρό και ένα χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Νεανίδων το 2015 στην Αστάνα, πριν πάρει μέρος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο (2016).

Την είδηση έκανε γνωστή η οικογένεια της, μέσω social media και την επιβεβαίωσε η Ολυμπιακή Επιτροπή της Νέας Ζηλανδίας.

Η Πόντμορ φαίνεται πως αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα, ενώ δεν κατάφερε να μπει και στην αποστολή της Νέας Ζηλανδίας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Μάλιστα -σύμφωνα με την “Mirror” -η Πάντμορ φέρεται να έκανε ένα ανησυχητικό ποστάρισμα πριν από τι θάνατο της, τονίζοντας πως τώρα έχει διαγραφεί.

«Ο αθλητισμός είναι μια καταπληκτική διέξοδος για τόσους πολλούς ανθρώπους, είναι ένας αγώνας, είναι μια μάχη αλλά δεν είναι τόσο… ευχάριστη.

Το συναίσθημα όταν κερδίζεις δεν μοιάζει με κανένα άλλο, αλλά το συναίσθημα όταν χάνεις, όταν δεν επιλέγεσαι ακόμη και όταν πληροίς τις προϋποθέσεις, όταν [τραυματίζεσαι], όταν δεν ανταποκρίνεσαι στις προσδοκίες της κοινωνίας, όπως το να έχεις στην κατοχή σου ένα σπίτι, να παντρευτείς, να κάνεις παιδιά, επειδή προσπαθείς να δώσεις τα πάντα στο άθλημά σου, επίσης δεν μοιάζει με κανένα άλλο», φέρεται να έγραφε στο τελευταίο της ποστάρισμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις