Πέμπτη, 2 Μαΐ
17oC Αθήνα

Πέθανε δημοσιογράφος στον τελικό του Champions League του χάντμπολ

Πέθανε δημοσιογράφος στον τελικό του Champions League του χάντμπολ
ΦΩΤΟ intime αρχείου

Τραγική είδηση από την Πολωνία, με έναν δημοσιογράφο να χάνει τη ζωή του κατά τη διάρκεια του τελικού στο Champions League του χάντμπολ ανδρών, όπου το Μαγδεμβούργο επικράτησε με 30-29 της Κιέλτσε.

Ο 72χρονος Πολωνός δημοσιογράφος, Πάβελ Κότβιτσα, υπέστη ανακοπή στο 47ο λεπτό του αγώνα, με συνέπεια λίγο αργότερα να φύγει από τη ζωή. Ο άτυχος άνδρας κατέρρευσε ξαφνικά και παρά τις πρώτες βοήθειες που του παρασχέθηκαν, αν κι έδειξε ν΄ ανταποκρίνεται, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.

Για περίπου 15 λεπτά ο τελικός διεκόπη, ενώ το ιατρικό προσωπικό και οι άνθρωποι των δύο ομάδων προσπαθούσαν να σώσουν τον Πολωνό δημοσιογράφο. Οι διοργανωτές κάλυψαν τον χώρο με κουρτίνες και προς στιγμή ο Κότβιτσα έδειξε να συνέρχεται, αλλά λίγο αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.

Ενώ ο Πολωνός άνδρας δεχόταν τις πρώτες βοήθειες ο προπονητής του Μαγδεμβούργου, Μπένετ Βίεγκερτ, πλησίασε τον ομόλογό του, Τάλαντ Ντζουσμπάεφ και του πρότεινε να τελειώσει στο σημείο εκείνο ο τελικός κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν πίσω στο σκορ με ένα γκολ διαφορά (22-21). Η πρότασή του δεν έγινε δεκτή κι ο τελικός ολοκληρώθηκε κανονικά με το Μαγδεμβούργο να κατακτά το Champions League.

Πηγή ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις